Ostrzegam przed Lider home

Niestety, nie mogę polecię usług firmy Lider home. Kupując mieszkanie musieliśmy wspołpracować z pośrednikiem nieruchomości, a nie bezpośrednio z właścicielami. Mimo próśb, nie mogliśmy się upewnić jakie sprzęty/meble zostają, ponieważ pani Grażyna Bartusz nie miała czasu (!) przesłać nam umowy dotyczącej wyposażenia, i przyniosła ją dopiero na podpisanie aktu. Nie mieliśmy się czasu w nią wczytać i przez to doszło do nieporozumienia, do którego nigdy by nie doszło, gdybyśmy współpracowali z profesjonalnym biurem. Co więcej, na każde spotkanie Pani Grażyna przychodziła spóźniona marnując nasz czas. Współpraca z Lider home to żart, nigdy nie byliśmy tak niezadowoleni z usługi, za którą zapłaciliśmy tak dużo. nie polecam.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Odpowiedź obiektu

Szanowna Pani Barbaro,

nie wiem co Panią kierowało wypisując nieprawdziwe informacje, ale NIE JEST TO W PORZĄDKU.

Po pierwsze, protokół uzgodnień wyposażenia mieszkania otrzymała Pani wcześniej na e-maila, co więcej nawet odesłała mi Pani prośbę o dopisanie jednego zdania, więc MIAŁA PANI CZAS żeby się z nim zapoznać.
Po drugie, w protokole była wyraźna informacją, że „ ... w lokalu nr... pozostaje następujące wyposażenie:
Wszystkie stałe zabudowy wraz ze sprzętem AGD (płyta gazowa, piekarnik elektryczny, lodówka, zmywarka, pralka) oraz ruchome meble widoczne na zdjęciach...”.
Nie było żadnej mowy o telewizorze, który rzekomo miał pozostać na wyposażeniu mieszkania.
Pozostałe informacje, które zamieściła Pani w opinii także pozostawiają wiele do życzenia...

Pozdrawiam serdecznie.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0