Ostrzegam przed motorniczym nr 3309

Chciałabym ostrzec wszystkich pasażerów przed motorniczy nr 3309 , wozi swoich podróżnych niczym worek z ziemniakami , Pan jest potwornie nie miły . Rozumiem ze bilet należy nabyć za odliczona kwotę , ale niestety nie zawsze jest taka możliwośc tym bardziej w niedzielny wieczór , po długich poszukiwaniach Udało mi sie znalezc ta magiczna kwotę 3.60 . Pan złośliwie liczył 3 krotnie odliczoną kwotę , co spowodowało opóźnienie jazdy .
Zrobię wszystko by spracil Pan swą posadę , za to chamstwo z Pana strony !
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 21

Re: Ostrzegam przed motorniczym nr 3309

No to skoro opóźnienie jazdy to spowodowało to chyba jego problem.. Weź kobieto daj sobie spokój.. Każdy czasem ma gorszy dzień.. kolejna nawiedzona.. Nie doruch... I z nudów będzie donosy jakieś składała by chlop stracil prace, a moze jest jedynym zywicielem chorego dziecka..
popieram tę opinię 14 nie zgadzam się z tą opinią 1

Miał facet gorszy dzień też człowiek.. A jak jeszcze mu pierdzieli nad glowa taka ą, ę przez bibulkę to go krew zalala ;-) więc kobitko droga!!! Wyluzuj bo pępkiem świata nie jesteś!
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 1

Płacenie za bilet odliczoną kwotą to nie wymysł pana motorniczego, tylko odgórny przepis ZTM. To twoim obowiązkiem jest się dostosować do przepisów przewoźnika, motorniczy to nie świnka skarbonka i nie śpi na drobnych żeby wydać każdemu ze stówy. Myślę, że opisane przez ciebie zachowanie motorniczego, było spowodowane twoim do niego podejściem. Opóźnienie kursu tramwaju, to też twoja wina, trzeba było wysiąść, odliczyć/rozmienić pieniądze i pojechać następnym. Przez ciebie i twoje podejście stracili wszyscy pasażerowie tramwaju, a że przeliczał trzy razy, cóż nie każdy wierzy na piękne oczy, zwłaszcza szczekającemu babsku.
popieram tę opinię 14 nie zgadzam się z tą opinią 1

A babiszon liczył na odrobinę zrozumienia hahahaha!!! :-D
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 0

"po długich poszukiwaniach Udało mi sie znalezc ta magiczna kwotę 3.60 ." Trzeba było naszykować przed wejściem do tramwaju a nie łaskawie szukać jak nie chciał wydać,leniwa i tępa dzida jesteś i tyle.Coraz więcej takich po świecie łazi niestety.
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 0

Sama spowodowałaś opóźnienie i przez takich jak ty dlatego komunikacja kursuje z opóźnieniami.Ty masz mieć odliczoną kwotę,czekać na wydanie reszty to możesz sobie w sklepie a nie w tramwaju czy autobusie.
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 0

chamska to ty jestes dziewczynko i glupia na dodatek.łaske robi ze bilet kupi,powinnas miec odliczona kwote!
a do tego jeszcze nie szanujwesz czasu innych pasazerow,bo przez ciebie motorniczy zamiast prowadzic tramwaj liczyl twoje klepaki pewnie jeszcze w kolorze zoltym.i tym sposobem ty jestes winna opoznienia tramwaju!
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0

o ludu co za głupi babsztyl z ciebie!!! Zastanów się nad swoim zachowaniem a potem krytykuj innych! Twój zapierdzielony obowiązek mieć odliczoną kwotę/nie wymysł motorniczego,sprzedaż biletu również tylko na przystanku! A opóżnienie to ty durna zrobiłaś..dziwie się ,że cie pasażerowie nie wynieśli z tego tramwaju,ja bym to zrobiła,na kopach być wylatywała.Do tego masz czelność jeszcze pisać takie coś w necie i jeszcze straszyć utratą pracy! Abyś ty kiedyś posmakowała takiej pracy z takimi chamskimi babsztylami tego właśnie ci życzę!
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

martw sie o swoja posade konfidentko to nie komuna .(jezdzij rowerem).no tak ostrzegaj wszystkich bo to przeciez przestepca jest a nie motorniczy .idz na terapie
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

A ja się zgodzę co do zachowań motorniczych. Jesteśmy ludźmi i każdy powinien siebie na wzajem szanować. Nie usprawiedliwia nikogo gorszy dzień, bo motorniczy zawszę go mają, jakby pracowali za kare. Aczkolwiek zgodzę jedynie się z tym, że kwota na bilet powinna być odliczona, ale sama miałam nie jeden raz problem, żeby rozmienić pieniądze czy też nabyć bilet w jakimś punkcie, ale żeby liczyć 3 razy?, albo kwota na bilet była w jedno i dwu groszówkach, albo motorniczy był tak skupiony na czymś innym, że się mylił. Skoro motorniczym się nie podoba sprzedaż biletów to niech napiszą podanie, przecież są biletomaty. Paranoja
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0