Ostrzegam rodziców !

Witam

Szczerze ostrzegam rodziców przed tym przedszkolem/żłobkiem. Obecnie jest to placówka prowadzona przez osobę mającą wcześniej przedszkole na Kartuskiej. Ta osoba kompletnie sobie z tym nie radzi. Ma tylko jedną dobrą opiekunkę. Oprócz tego masakra - opiekunkami są osoby bez doświadczenia, wykształcenia, zupełnie przypadkowe. Jest to typowa przechowalnia dla dzieci, którymi nikt się nie interesuje. Dziecko nic nie wynosi z pobytu tam. Właścicielka chciała namówić nas na przejście na Pawią, ale po tym co tam zobaczyłam i o czym usłyszałam, nie zdecydowałam się posyłać tam dalej mojej córki. Są dużo lepsze przedszkola w okolicy, wystarczy poszukać. Pozdrawiam i nie krzywdźcie swoich dzieci posyłając je tam. Naprawdę nie warto.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1

Re: Ostrzegam rodziców !

opinia datowana jest 30.08.2011.Obecna wlascicielka przejela to przedszkole dnia 01.09.2011. Prawdopodobnie osoba ktora wyrazila te opinie jest osoba zwolniona lub nie przyjeta do pracy i bez zadnego wyksztalcenia.Opiekunki zatrudnione w tym przedszkolu ukonczyly wyzsze studia pedagogiczne i za swoj profesjonalizm sa bardzo lubiane przez rodzicow uczeszczajacych tam dzieci.
bardzo zadowolony z placowki
dziadek
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 5