odradzam (9) Posyłałam tam dziecko na opieke godzinową przez miesiąc i za każdym razem... Ania Żłobek GODNY POLECENIA (1) Magiczna Przystań to miłe, przyjazne miejsce, gdzie moja córcia rano biegnie... SZCZĘSLIWA MAMA Szczerze polecam! (2) Mój synek chodzi do tej placówki odkąd skończył 1,5 roku. Najpierw byliśmy w... MAŁGORZATA
polecam (1) dziecko zadowolone, od czasu zmiany właściciela i opiekunek nie mamy zastrzezen rodzice Jasia monitoring (5) Czy ktoś wie czy w Magicznej Przystani można zobaczyć w internecie z kamer... kasik gorąco polecam (1) mój synek jest w tym żłobku już od roku i z czystym sumieniem polecam go... katarzyna pułaska zachęcam wszystkich rodziców (3) Od pewnego czasu moja córka przebywa w Magicznej Przystani.Ale na moje... Hanka polecam wszystkim rodzicą (1) Z bólem serca musiałam zrezygnować z Magicznej Przystani ponieważ zostałam... rodzice katastrofa (20) wyslalam moje 3 corki na okres probny i DZIEKI bogu zorientowalam sie co sie... Dami Ostrzegam rodziców ! (2) Witam Szczerze ostrzegam rodziców przed tym przedszkolem/żłobkiem. Obecnie... Lucy bardzo miłe miejsce i sympatyczne panie opiekunki :) (3) Od ponad miesiąca korzystamy z synkiem z opieki w Magicznej Przystani. Panie... Beata Super punkt! (3) Córka chodzi do tego przedszkola od kilku miesięcy. Bardzo fajna kadra,... MAłgorzata POLECAM (2) Fajna placówka, miłe, młode opiekunki, zostawiłam córeczkę na dwie godziny,... Patrycja Polecam (2) Naprawdę polecam, panie opiekunki młody wiek nadrabiają energią,... Gabriela Magiczna jest ok. (2) Bardzo fajnie miejsce, godne polecenia. Panie przedszkolanki z szacunkiem... Kasia rewelacja (2) Jestem zadowolona, moja córka tym bardziej. Placówka dobrze wyposażona,... mama Polecam wszystkim (1) Witam, Korzystałem z usług tego przedszkola kilkakrotnie zostawiałem pociechę... areksk jest ok !!! (1) korzystałem kilka razy, teraz moje dziecko chodzi tam regularnie codziennie,... tom