Ostrzyce

Temat dostępny też na forum: Wesele bez ogłoszeń
Czy ktosc z Was cos slyszal o pensjonacie ostrzyckim w ostrzycach??
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Ostrzyce

A jest w ogole cos takiego bo ja tam bywam często ale jakoś nie kojarzę. A tak w ogóle to w Ostrzycach jest bardzo ładnie. Napisz dokładnie o jaką nazwę ci chodzi.

nazywa sie dokladnie ensjonat ostrzycki na przeciwko parkingu.jadac od wiezycy po prawej stronie

Aha już wiem o co chodzi. Z wyglądu jest jak jest nie jest super ale jest ładny widok, jezioro i może byc naprawdę miło. Najważniejsza jest zabawa a wiem że w takich restauracjach jest super. Nie to co w miejskich hotelach. A patrzałaś na "Helenę" też w Ostrzycach albo na "U stolema", tam jest też fajnie.

helenka jest zdecydowanie za mala choc najladniejsza :(a u stolem a nie podoba misie ale miejsa i tak brak

To na ile robisz osób? J abyłam na weselu u Stolema u mojej kuzynki, i tam było 100 osob bawili się bez problemu. Te stoliki co są na sali balowej sa oczywiście usunięte. Poza tym byłam tam na sylwestra i było jeszcze więcej osób, wszyscy suię pomieścili. Ale oczywiście wybór należy do ciebie. A w Ostrzycach jest bardzo ładnie.

wiem,ze w Ostrzycach jest slicznie :) U Stolema jest juz inne wesele:( wszystko pozajmowane

Polecam, mialam tam imprzke firmową, jedzenie pyszne , obsługa też b.miła.

Polecam pensjonat Ostrzycki, oczywiście!!!!!!!