Oszczerstwo
po pierwsze powyższa opinia jest bardzo krzywdząca dla Pań przedszkolanek, które wkładają wiele serca w swoją pracę i w wychowanie dzieci. Mój syn właśnie (niestety) kończy to przedszkole, gdyż jest 6latkiem a spędził w tym przedszkolu 3 lata czyli tyle ile istnieje to przedszkole i nigdy nie oddałbym go do innego. Syn mój jest chyba najlepszym przykładem , że metody Montessori wprowadzone w tym przedszkolu jak i cudowna opieka oraz trud i zaangażowanie w wychowanie dzieci sprawdzajasię w 100%. Przedszkole jest esteyczne, zadbane, brak tu ogłupiających zabawek, po testach do zerówki okazało sie,że syn jest przygotowany ponad poziom zerówkowicza.
Organizowane są różne imprezy a to na dziejn matki, ojca wycieczki w różne ciekawe miejsca. polecam stronę przerdszkola.Co do rodzica który nie ma odwagi podpisać się pod paszkwilem-włatwo jest oczerniać i udawać osobę szstającą kasą, zamin coś napiszesz zerknij w lustro, Twoja opinia wyprowadziła mnie z równowagi .
Ja jestem super zadowolony i od września do tego przedszkola będzie chodził mój drugi syn.
Organizowane są różne imprezy a to na dziejn matki, ojca wycieczki w różne ciekawe miejsca. polecam stronę przerdszkola.Co do rodzica który nie ma odwagi podpisać się pod paszkwilem-włatwo jest oczerniać i udawać osobę szstającą kasą, zamin coś napiszesz zerknij w lustro, Twoja opinia wyprowadziła mnie z równowagi .
Ja jestem super zadowolony i od września do tego przedszkola będzie chodził mój drugi syn.