Oszukana z Gdańska - opinia
Ocena poniżej jakiejkolwiek skali za ten pseudo catering! Potwierdzam wszystkie negatywne opinie o tej firmie, gdziekolwiek by się ich nie czytalo. nie mam już siły opisywać wszystkiego po tej walce mailowej z psuso obsługą tamtej firmy, więc opiszę w skrócie: bardzo opóźnione dostawy lub ich brak. Raz na przykład Byłam świadkiem jak dostawca wszedł na moje piętro z paczką, nei zostawil mi cateringu, po czym wyszedł z budynku, i widziałam jak wsiada do auta już bez torby przeznaczonej dla mnie i odjechał!!!nagrałam filmik z tego absurdalnego wydarzenia. pomylone posiłki jeśli chodzi o kaloryczność i niezgodność z opisu z zawartością opakowań, zero kontaktu z obsługą, ignorowanie wszystkich wiadomości emailowych, używanie najtańszych produktów bądź gotowych wątpliwej jakości, kilka razy miałam pierogi z Biedronki - dosłownie. ciasto również było gotowe% sernik z rodzynkami z Biedry. Nie żebym nie lubiła ale no nie na tym polega tworzenie niskokalorycznej diety i zdrowej przede wszystkim, prawda? bo zdaje się że takie założenia mają wszytskie cateringi. (...) złożono pozew zbiorowy oraz zgłoszono sprawę do UOKiK, prokuratury, RPK i sanepidu i PIP