Oszust i tyle

Temat dostępny też na forum: Budex-S
W firmie Budex-s z Wejherowa zamówiłam płytki z lica cegły, a dostałam środki cegieł – tańsze i dla mnie bezużyteczne. Zapłaciłam więcej, niż się umawiałam. Właściciel firmy Budex-s, pan Dariusz T., zobowiązał się, że płytki wymieni – pomyłka powstała z jego winy. Zwodził mnie, umawiał się na tę podmianę kilka razy, po czym nie dzwonił i nie przyjeżdżał, ostatecznie nie odbiera telefonów. To człowiek nieracjonalny, a jego podejście do klienta jest nieprofesjonalne. Ostrzegam przed firmą Budex-s
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Oszust i tyle

Zamawiałem lica z cegły, miały być przywiezione.Nie chciałem wysylki,bo produkt jest delikatny. 2 tygodnie po umówionym terminie dostalem wiadomość, że p.Dariusz Trepczyk wysłał towar.Po rozpakowaniu paczek 70% to był gruz. Wysłałem zdjęcia i p.Darek obiecał,że dowiezie nowy towar.Nie odbiera telefonów, nie odpisuje na meile.po 4 tygodniach i braku płytek poprosilem o zwrot pieniedzy (dzwoniąc z innego telefonu).bUDEX-S powiedział abym wysłał nr konta i zwodził przez 3 tyg.ze wyslal.Nie wysłał! mój tel: 883209994
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Izabela M. - ocena (3 odpowiedzi)

Wyszukałam firmę zr konstrukcje przez trojmiasto.pl. Przyznaje, że z lekkim niedowierzaniem...