Mateusz - ocena (1) Rzetelna firma, praca zakończona zgodnie z terminem. Mateusz Robert - ocena (1) unikać tej firmy Odradzam współpracy, gość niesłowny nie dotrzymuje terminów,... Robert Niezadowolony klient - ocena (1) Roboty nie wykonane zgodnie ze sztuką budowlaną. Na zgłoszone usterki brak... Niezadowolony klient
michalek987 - ocena (1) Nie ma problemu z dotrzymywaniem umówionych terminów. Wykonanie na bardzo... michalek987 Simon - ocena (1) Współpraca z Panią Różą była czystą przyjemnością! Pani Róża jest niezwykle... Simon Paweł i rodzina :) - ocena (1) Kolejny raz meble kuchenne wykonane perfekcyjnie. Profesjonalnie i sprawnie... Paweł i rodzina :) Ania - ocena (1) Mieliśmy w domu poważna usterkę wody. Do wykrycia i naprawy wzięliśmy... Ania Adam - ocena (1) Pan Szpachelka wytłumaczy, opisze, opowie, dogada szczegóły. Ma swój sprzęt,... Adam Kornel Wieczorkiewicz - ocena (1) Serdecznie polecam Pana Andrzeja za szybka i terminową realizację zlecenia.... Kornel Wieczorkiewicz Magdalena Chrzanowska - ocena (1) Jeżeli szukasz terminowego, dokładnego, rzetelnego wykonawcy to dobrze... Magdalena Chrzanowska Magdalena Chrzanowska - ocena (1) Jeżeli szukasz terminowego, dokładnego, rzetelnego wykonawcy to dobrze... Magdalena Chrzanowska Jacek - ocena (1) Brak kompetencji i słowności rozpoczęcie prac po czym łaskawie pojawia się... Jacek Malwina - ocena (1) Bardzo profesjonalna ekipa z konkretnym i fachowym podejściem do wykonywanej... Malwina Inwestor z Gdańska. - ocena (1) Prace remontowe początkowo wyglądały poprawnie, jednak po kilku miesiącach... Inwestor z Gdańska. molik - ocena (1) Współpraca przebiegała bez problemów, a do jakości wykonania nie miałem... molik trajektoria - ocena (1) Bardzo dobra jakość wykonania prac remontowych, dobra komunikacja, można się... trajektoria Ewa z Gdańsk- Zaspa - ocena (2) Panowie działali bardzo sprawnie, każdego dnia można było oglądać efekt... Ewa z Gdańsk- Zaspa Maja - ocena (2) Firma super. Pisałam już jedną recenzję dla pani Róży która projektowała ( i... Maja Kasia - ocena (2) Jestem bardzo zadowolona z usług firmy Pana Andrzeja. Ekipa zawsze była... Kasia Kamil Ż. - ocena (1) Tak, jak wielu wśród komentujących - znalazłem usługi Pana Zbyszka na... Kamil Ż.