molik - ocena (1) Współpraca przebiegała bez problemów, a do jakości wykonania nie miałem... molik trajektoria - ocena (1) Bardzo dobra jakość wykonania prac remontowych, dobra komunikacja, można się... trajektoria Ewa z Gdańsk- Zaspa - ocena (2) Panowie działali bardzo sprawnie, każdego dnia można było oglądać efekt... Ewa z Gdańsk- Zaspa
Maja - ocena (2) Firma super. Pisałam już jedną recenzję dla pani Róży która projektowała ( i... Maja Kasia - ocena (2) Jestem bardzo zadowolona z usług firmy Pana Andrzeja. Ekipa zawsze była... Kasia Kamil Ż. - ocena (1) Tak, jak wielu wśród komentujących - znalazłem usługi Pana Zbyszka na... Kamil Ż. Izabela M. - ocena (1) Wyszukałam firmę zr konstrukcje przez trojmiasto.pl. Przyznaje, że z lekkim... Izabela M. Osińskiego 14 - ocena (1) Pani raczej nie potrafi pozostawić po pracach i urządzaniu porządku. Wszędzie... Osińskiego 14 Magdalena Simiłowska - ocena (2) Polecam doskonały fachowiec, dokładny, solidny, uporządkowany, kompleksowa... Magdalena Simiłowska lokals - ocena (1) Profesjonalnie i rzetelnie wykonana inwestycja. Świetny kontakt i szybka... lokals Jędrzej Krasnodębski - ocena (1) Prace wykonane solidnie i terminowo. Mimo sporego zakresu panowie z Budmiru... Jędrzej Krasnodębski Robert Brzeźno - ocena (1) Chciałbym z czystym sumieniem polecić usługi remontowo wykończeniowe Pana... Robert Brzeźno bytny123 - ocena (1) Wykonawca bardzo rzetelny i terminowy, współpracowaliśmy przy kilkunastu... bytny123 Zadowolony klient - ocena (1) Drugi raz korzystałem z usług tej firmy, kiedyś do wykończenia mieszkania, a... Zadowolony klient filippek - ocena (1) Bardzo solidna firma, remont przeprowadzony bardzo profesjonalnie i sprawnie... filippek Marek - ocena (1) Polecamy, szybko sprawnie i bez dodatkowych niespodzianek. Marek Susi - ocena (1) Bardzo wysoki poziom profesjonalizmu, świetna organizacja i rzetelne... Susi Anonim - ocena (2) Oszust i kłamca to po pierwsze oszukuje nie tylko pracowników ale inwestorów... Anonim Ulryk - ocena (1) Bardzo solidna i rzetelna firma. Współpraca przebiegała bez żadnych... Ulryk Maciej - ocena (1) Jesteśmy bardzo zadowoleni z usług firmy Eagle Prestige. Pan Tomasz wykonał u... Maciej