Joanna Ambrożewicz - ocena (1) Pan Sławek i Pan Grzegorz to naprawdę świetni fachowcy. Współpraca układała... Joanna Ambrożewicz RumNatalia - ocena (1) Kontakt otrzymaliśmy od naszych znajomych, którzy byli zachwyceni usługami.... RumNatalia Piotr - ocena (1) Firma godna polecenia. W pełni wywiązała się z umowy. Pani Agata cały czas... Piotr
Kamil - ocena (1) Bardzo miło jest mi wystawić pozytywną opinię. Ekipa remontowa spisała się... Kamil Podolny - ocena (1) Z czystym sumieniem polecam usługi remontowe. Firma jest dokładna, terminowa,... Podolny bud_mat - ocena (1) Z firmą współpracujemy od kilku lat w branży wykończeniowej. Zawsze pomocni,... bud_mat Izabela M. - ocena (3) Wyszukałam firmę zr konstrukcje przez trojmiasto.pl. Przyznaje, że z lekkim... Izabela M. Piotr - ocena (1) Rzetelna firma godna zaufania i polecenia. Pełen profesjonalizm od początku... Piotr Monika C - ocena (1) Uważam z całym przekonaniem, że to naprawdę solidna firma. Przeprowadzili mi... Monika C Ania - ocena (2) Mieliśmy w domu poważna usterkę wody. Do wykrycia i naprawy wzięliśmy... Ania Inwestor z Gdańska. - ocena (2) Prace remontowe początkowo wyglądały poprawnie, jednak po kilku miesiącach... Inwestor z Gdańska. Kamil Ż. - ocena (2) Tak, jak wielu wśród komentujących - znalazłem usługi Pana Zbyszka na... Kamil Ż. Maciej - ocena (1) Usługa mycia i malowania elewacji wykonana bardzo sprawnie i profesjonalnie,... Maciej Mateusz - ocena (1) Rzetelna firma, praca zakończona zgodnie z terminem. Mateusz Robert - ocena (1) unikać tej firmy Odradzam współpracy, gość niesłowny nie dotrzymuje terminów,... Robert Niezadowolony klient - ocena (1) Roboty nie wykonane zgodnie ze sztuką budowlaną. Na zgłoszone usterki brak... Niezadowolony klient michalek987 - ocena (1) Nie ma problemu z dotrzymywaniem umówionych terminów. Wykonanie na bardzo... michalek987 Simon - ocena (1) Współpraca z Panią Różą była czystą przyjemnością! Pani Róża jest niezwykle... Simon Paweł i rodzina :) - ocena (1) Kolejny raz meble kuchenne wykonane perfekcyjnie. Profesjonalnie i sprawnie... Paweł i rodzina :) Adam - ocena (1) Pan Szpachelka wytłumaczy, opisze, opowie, dogada szczegóły. Ma swój sprzęt,... Adam