Honorata - ocena (1) Polecam Pana Cezarego, prace wykonuje na czas i solidnie, platnosc po... Honorata Seweryn - ocena (1) Z pełnym przekonaniem polecamy firmę Husdom. Jesteśmy bardzo zadowoleni ze... Seweryn Bożena - ocena (1) Ponieważ musiałam zrobić remont łazienki (i nie tylko), a nikt z moich... Bożena
Marcin - ocena (1) Polecam usługi firmy Pana Zbigniewa Cieślika, która pomogła mi w wykończeniu... Marcin Vitek - ocena (1) Zamówiłem układanie płytek na balkonie, zrobili to szybko i dobrze. Vitek Tatiana - ocena (1) Super kontakt i dobrze wykonana praca. Dziękuję jeszcze raz za pomoc. Tatiana Dawid - ocena (1) Mieszkanie zostało wykończone tak jak się umawialiśmy i w terminie.... Dawid Ewa Klonowska - ocena (1) Bardzo dobre!wrazenia Firma przede wszystkim mega profesjonalna remont odbył... Ewa Klonowska Dariusz G - ocena (2) Legendy głoszą, że istnieją ekipy remontowe, które podchodzą do tematu z... Dariusz G Ania - ocena (1) Świetna firma. Bardzo profesjonalnie wykonana robota. Malowanie w domu... Ania Małgorzata T. - opinia (2) Wybierając Firmę SML jako wykonawcę wykończenia naszego mieszkania,... Małgorzata T. ja ja - ocena (1) Z ogromną przyjemnością wystawiamy opinię firmie. W swoim życiu przerobiłem... ja ja Konserwator - ocena (1) Kategorycznie nie zgadzam się z anonimową opinią na temat wykonanej usługi,... Konserwator Simon - ocena (2) Współpraca z Panią Różą była czystą przyjemnością! Pani Róża jest niezwykle... Simon Kornel Wieczorkiewicz - ocena (2) Serdecznie polecam Pana Andrzeja za szybka i terminową realizację zlecenia.... Kornel Wieczorkiewicz Piotr - ocena (2) Rzetelna firma godna zaufania i polecenia. Pełen profesjonalizm od początku... Piotr 10Martyna10 - ocena (1) Bardzo profesjonalna i rzetelnie wykonana usługa usunięcia awarii po... 10Martyna10 Alex. - ocena (1) Dzień dobry. Jestem bardzo zadowolony wykonaniem zlecenia. Polecam Alex. niki - ocena (1) Zazdroszczę wszystkim którzy mieli ekipę R3N od samego początku remontu, ja... niki Nowakowska A. - ocena (1) Bardzo starannie remontują obecnie Złotą Bramę i jej bliskie okolice. Nowakowska A.