mariusz - ocena (1) Uczciwa, rzetelna firma budowlana ze sporym doświadczeniem. Remont pod klucz... mariusz Joanna K. - ocena (1) Gdyby to było Mam Talent, wcisnęłabym złoty przycisk! Za solidność, tempo,... Joanna K. Dorota - ocena (1) Świetnie odrestaurowana podłoga z desek. Szybko sprawnie rzeczowo i w... Dorota
Karo - ocena (1) Całość prac przebiegła sprawnie i zakończyła się terminowo. Koszty były... Karo Anna B. - ocena (2) Firmę Pana Zbyszka znalazłam w internecie- miałam łazienkę do generalnego... Anna B. Piotr i Ania - ocena (1) Pan Andrzej i jego współpracownicy pracują szybko i dokładnie, spełniają... Piotr i Ania P.M. - ocena (1) Bardzo polecam usługi powyższej firmy. Miałem dość nietypowe zlecenie, bo... P.M. Martyna - ocena (1) Bardzo polecam, jestem bardzo zadowolona z wykonanego remontu. Martyna Sylwia - ocena (1) Pan Zbyszek wraz z ekipą kompleksowo wykonali trzy łazienki oraz ułożyli... Sylwia Alicja Mianowska - ocena (1) Remont generalny kawalerki wykonany przez pana Pawła to przykład pracy na... Alicja Mianowska Honorata - ocena (1) Polecam Pana Cezarego, prace wykonuje na czas i solidnie, platnosc po... Honorata Seweryn - ocena (1) Z pełnym przekonaniem polecamy firmę Husdom. Jesteśmy bardzo zadowoleni ze... Seweryn Bożena - ocena (1) Ponieważ musiałam zrobić remont łazienki (i nie tylko), a nikt z moich... Bożena Marcin - ocena (1) Polecam usługi firmy Pana Zbigniewa Cieślika, która pomogła mi w wykończeniu... Marcin Vitek - ocena (1) Zamówiłem układanie płytek na balkonie, zrobili to szybko i dobrze. Vitek Tatiana - ocena (1) Super kontakt i dobrze wykonana praca. Dziękuję jeszcze raz za pomoc. Tatiana Dawid - ocena (1) Mieszkanie zostało wykończone tak jak się umawialiśmy i w terminie.... Dawid Ewa Klonowska - ocena (1) Bardzo dobre!wrazenia Firma przede wszystkim mega profesjonalna remont odbył... Ewa Klonowska Dariusz G - ocena (2) Legendy głoszą, że istnieją ekipy remontowe, które podchodzą do tematu z... Dariusz G Ania - ocena (1) Świetna firma. Bardzo profesjonalnie wykonana robota. Malowanie w domu... Ania