Emilia - ocena (1) Firma zdecydowanie godna polecenia. Zdecydowaliśmy się na całkowity remont... Emilia Jagoda - ocena (1) Bardzo solidna i rzetelna firma, klient czuje się od samego początku do końca... Jagoda Michał - ocena (1) To już trzecia realizacja z panem Sławkiem. Zdecydowanie polecam - bez... Michał
Dawid - ocena (1) Z czystym sumieniem polecam tę firmę! Remont przebiegł sprawnie, terminowo i... Dawid Paula - ocena (1) Serdecznie polecam z całego serca ! Nie możliwe staje się możliwe.... Paula Katarzyna - ocena (2) Z pełnym przekonaniem mogę polecić ekipę NOVA. Wszystkie prace zostały... Katarzyna Marcin - ocena (1) Polecam firmę, korzystałem z usług w zakresie prac wykończeniowych, czysto... Marcin Katarzyna - ocena (1) Remont został przeprowadzony dokładnie, z profesjonalnym podejściem. Jakość... Katarzyna Agnieszka - ocena (1) Rzetelna firma, która z czystym sumieniem polecam każdemu! Agnieszka Daria - ocena (1) Super kontakt z firmą, Pan doradzał w wyborze materiałów. Prace terminowe i... Daria Weronika - ocena (1) Jestem zadowolona z usług remontowych prace zostały wykonane starannie i w... Weronika Marcin - ocena (1) Ogólnie mega polecam i na pewno wrócę przy następnym projekcie Ekipa... Marcin Daniel - ocena (1) Firma godna polecenia. Usługa wykonana na czas i bez poprawek Daniel k - ocena (2) Bardzo polecam usługi Pana Andrzeja, remont przeprowadzony kompleksowo i... k Piotr i Ania - ocena (2) Pan Andrzej i jego współpracownicy pracują szybko i dokładnie, spełniają... Piotr i Ania Marek Ż - ocena (1) Solidna firma profesjonalnie wykonuje swoją pracę remont zrobiła na 10 i... Marek Ż Aleksandra S - ocena (1) Z pełnym przekonaniem polecam tę firmę! Remont łazienki został wykonany na... Aleksandra S Marta - ocena (2) Panie Zbyszku, bardzo dziękujemy w zasadzie za wszystko. Za to że odwiódł... Marta Natalia - ocena (1) Usługa naprawy okien w mieszkaniu została wykonana sprawnie i rzetelnie.... Natalia Adelajda - ocena (1) Współpraca 10/10 od samego początku. Remont przebiegł w ekspresowym tempie (2... Adelajda