Izabela - ocena (1) Pan Jan to wiarygodny fachowiec. Wszystko zgodnie z ustaleniami. Kontakt tez... Izabela Barbara - ocena (1) Szczerze polecam pana Jana! Praca wykonana czysto, sprawnie i co... Barbara Lenna - ocena (1) Polecam, z taką firmą to przyjemność współpracować. Pozdrawiam! Lenna
Daniel, Weronika - ocena (1) Zleciliśmy firmie Master-Bygg wykończenia łazienek (mniejszej i większej)... Daniel, Weronika Joanna - ocena (1) Polecam Pana jako wykonawcę remontów bardzo porządny, dokładny i sumienny... Joanna Ohrey - ocena (1) Mam porównanie z innymi ekipami - tu nie ma lania wody, tylko konkretna... Ohrey Patrycja - ocena (1) Polecam! Świetny fachowiec korzystaliśmy z jego usług i byliśmy bardzo... Patrycja Dominika - ocena (1) Gorąco polecam usługi Pana Piotra! Jesteśmy razem z narzeczonym pod ogromnym... Dominika JANN - ocena (1) Witam wszystkich budujących swoje M. Powiem Wam, że dzisiaj dobry fachowiec... JANN Monika - ocena (1) Remont mojego mieszkania z usterkami wyrządzonymi przez najemców, został... Monika Pola - ocena (1) Polecam usługi Pana Zbigniewa. Przeprowadzałam gruntowny remont mieszkania w... Pola Ola - ocena (1) Rzetelna i solidna firma. Fachowe doradztwo, sprawna organizacja pracy i... Ola Jola - ocena (2) Firma godna polecenia, usługa wykonana rzetelnie, dokładnie w terminie .... Jola Darek M. - ocena (1) Firma wykonała kompleksowe wykończenie łazienki, obejmujące układanie płytek,... Darek M. Ksegi - ocena (1) Prace wykonane na czas, w dobrej cenie. Ksegi P.M. - ocena (2) Bardzo polecam usługi powyższej firmy. Miałem dość nietypowe zlecenie, bo... P.M. mariusz - ocena (1) Uczciwa, rzetelna firma budowlana ze sporym doświadczeniem. Remont pod klucz... mariusz Joanna K. - ocena (1) Gdyby to było Mam Talent, wcisnęłabym złoty przycisk! Za solidność, tempo,... Joanna K. Dorota - ocena (1) Świetnie odrestaurowana podłoga z desek. Szybko sprawnie rzeczowo i w... Dorota Karo - ocena (1) Całość prac przebiegła sprawnie i zakończyła się terminowo. Koszty były... Karo