aska9090 - ocena (1) Rzetelność / profesjonalizm / dbałość o szczegóły to bardzo wysoko oceniane... aska9090 ML - ocena (1) Pełen profesjonalizm - od umawiania się, przez terminowość, po wykonanie.... ML Adam - ocena (1) Solidna firma godna polecenia! Adam
Patrycja - ocena (1) Polecam usługi Pana Ivana! Jest świetnie zorganizowany, zna się na swojej... Patrycja Paweł - ocena (1) Specjalista w swoim fachu. Solidny, rzetelny, dokładny, uczciwy, kontaktowy.... Paweł Halina Feistner - ocena (1) Jestem bardzo zadowolona z wykonanego remontu wszystko wykonano bardzo... Halina Feistner Kasia - ocena (1) Firma uratowała mnie w sytuacji kryzysowej, gdy miałam już rozpoczęty remont.... Kasia Ewelina - ocena (1) Firma rzetelna , wywiązuje się z umowy , wykonanie na czas , dopasowane do... Ewelina Adam - ocena (1) Świetna ekipa! Co prawda miesiąc musiałem na nich poczekać, ale było warto! Adam Barbara Olszewska - ocena (1) solidna firma to solidna robota ️. Pełen profesjonalizm, dokładność,... Barbara Olszewska Anna - ocena (1) Firma Raaf remont domu w stanie deweloperskim szybko czysto i solidnie... Anna agnieszka gołuńska - ocena (1) Chciałbym serdecznie podziękować firmie P.Zbyszka Cieślika za profesjonalne i... agnieszka gołuńska Łukasz - ocena (2) Zleciłem firmie zr konstrukcje aranżacje mieszkania z rynku pierwotnego.... Łukasz JAN - ocena (1) swietna firma godna zaufania JAN F.Smol - ocena (1) super ekipa polecam wszystkim strudzonym remontem! Pozdrowienia dla Panów F.Smol Krzysztof - ocena (1) Zdecydowałem się na gruntowny remont mieszkania z rynku wtórnego wybór tej... Krzysztof Mariusz - ocena (1) Rzetelna firma, polecam Mariusz Monika - ocena (1) polecam z czystym sumieniem tą fimę! Monika walicka - ocena (1) Każdy, kto potrzebuje dobrej usługi remontowej musi już teraz zgłosić się do... walicka Halina Sobierajska - ocena (6) Jakość wykonania mierna, brak profesjonalizmu, pośpiech, pozostawione odpady.... Halina Sobierajska