Kamil Ż. - ocena (2) Tak, jak wielu wśród komentujących - znalazłem usługi Pana Zbyszka na... Kamil Ż. Maciej - ocena (1) Usługa mycia i malowania elewacji wykonana bardzo sprawnie i profesjonalnie,... Maciej Mateusz - ocena (1) Rzetelna firma, praca zakończona zgodnie z terminem. Mateusz
Robert - ocena (1) unikać tej firmy Odradzam współpracy, gość niesłowny nie dotrzymuje terminów,... Robert Niezadowolony klient - ocena (1) Roboty nie wykonane zgodnie ze sztuką budowlaną. Na zgłoszone usterki brak... Niezadowolony klient michalek987 - ocena (1) Nie ma problemu z dotrzymywaniem umówionych terminów. Wykonanie na bardzo... michalek987 Paweł i rodzina :) - ocena (1) Kolejny raz meble kuchenne wykonane perfekcyjnie. Profesjonalnie i sprawnie... Paweł i rodzina :) Adam - ocena (1) Pan Szpachelka wytłumaczy, opisze, opowie, dogada szczegóły. Ma swój sprzęt,... Adam Magdalena Chrzanowska - ocena (1) Jeżeli szukasz terminowego, dokładnego, rzetelnego wykonawcy to dobrze... Magdalena Chrzanowska Magdalena Chrzanowska - ocena (1) Jeżeli szukasz terminowego, dokładnego, rzetelnego wykonawcy to dobrze... Magdalena Chrzanowska Jacek - ocena (1) Brak kompetencji i słowności rozpoczęcie prac po czym łaskawie pojawia się... Jacek Malwina - ocena (1) Bardzo profesjonalna ekipa z konkretnym i fachowym podejściem do wykonywanej... Malwina molik - ocena (1) Współpraca przebiegała bez problemów, a do jakości wykonania nie miałem... molik trajektoria - ocena (1) Bardzo dobra jakość wykonania prac remontowych, dobra komunikacja, można się... trajektoria Ewa z Gdańsk- Zaspa - ocena (2) Panowie działali bardzo sprawnie, każdego dnia można było oglądać efekt... Ewa z Gdańsk- Zaspa Maja - ocena (2) Firma super. Pisałam już jedną recenzję dla pani Róży która projektowała ( i... Maja Kasia - ocena (2) Jestem bardzo zadowolona z usług firmy Pana Andrzeja. Ekipa zawsze była... Kasia Osińskiego 14 - ocena (1) Pani raczej nie potrafi pozostawić po pracach i urządzaniu porządku. Wszędzie... Osińskiego 14 Magdalena Simiłowska - ocena (2) Polecam doskonały fachowiec, dokładny, solidny, uporządkowany, kompleksowa... Magdalena Simiłowska lokals - ocena (1) Profesjonalnie i rzetelnie wykonana inwestycja. Świetny kontakt i szybka... lokals