Angelika - ocena (1) Bardzo polecam firme. Angelika zadowoleeeni - ocena (1) Świetnie wykończyli nam mieszkanie kupione na wynajem. Materiały dobrej... zadowoleeeni Jakub - ocena (1) Świetnie wykonany kosztorys, remont wykonany przed czasem. Bardzo dobrzy... Jakub
login.nick - ocena (1) Dzięki firmie mamy pięknie wyremontowaną łazienkę. Łazienka jest dostosowana... login.nick Ola - ocena (2) Jestem bardzo zadowolona ze współpracy z Panią Różą. Pani Róża potrafi... Ola Kamil - ocena (2) Serdecznie polecamy Pana Andrzeja, wszystko profesjonalnie wykonane, a... Kamil Dawid - ocena (2) Chciałbym serdecznie polecić Pana Andrzeja, który przeprowadził kompleksowy... Dawid Ola - ocena (2) Cieszymy się bardzo, że pod kątem aranżacji wnętrz zdecydowaliśmy się na... Ola sokolik35 - ocena (1) Szybko, wysoka jakość i rozsądne ceny. Polecam sokolik35 Krzysztof i Dominika - ocena (1) Firma godna polecenia! Remont przeprowadzony przez ekipę Pana Krzysztofa... Krzysztof i Dominika Ania - ocena (1) tragedia pod każdym względem. brak kultury, zachowania. brak profesjonalizmu.... Ania Puza N. - ocena (1) Profesjonalna praca, efekty zgodnie z zamierzonym celem. Cała praca... Puza N. Nowy Port - ocena (1) Solidny, słowny, miły, niedrogi, uczciwy, dokładny - bardzo serdecznie... Nowy Port Ewelina - ocena (1) Nie jestem osobą,która lubi zamieszczać opinie. Ale tu myślę, że należą się... Ewelina Natalia - ocena (1) Serdecznie polecamy pana Marcina, który wykańczał nasze mieszkanie. Prace... Natalia Dominika - ocena (1) Remont wykonany perfekcyjnie. Wszystko zgodnie z ustaleniami, terminowo i... Dominika Katarzyna Z - ocena (1) Polecam z czystym sumieniem . Remont wykonany w terminie z dbałością o... Katarzyna Z Krisek - ocena (1) Miałem przyjemność korzystać z wykończenia mojego mieszkania pod klucz i... Krisek ANIA - ocena (2) Firma ZR wykańczała dla mnie mieszkanie w stanie deweloperskim. Współpracę... ANIA majka27 - ocena (1) Firma wykańczała moje mieszkanie od stanu deweloperskiego do stanu pod klucz.... majka27