skoczylas - ocena (1) Zdecydowanie polecamy. Zatrudnieni panowie są punktualni i rzeczowi. Jakość... skoczylas Niebrzydowska Elzbieta - ocena (1) Dziękuję panu Sławkowi i Grzegorzowi za remont kuchni i przedpokoju położenie... Niebrzydowska Elzbieta Maja - ocena (1) Jestem zadowolona ze współpracy z firmą Tyrma. Wszystko wykonane... Maja
Marcin - ocena (1) Remont wykonany sprawnie, zgodnie z ustaleniami i w terminie. Dobry kontakt,... Marcin Małgorzata & Paweł - ocena (1) Chcielibyśmy podziękować za sprawnie i profesjonalnie przeprowadzony remont... Małgorzata & Paweł Michał - ocena (1) Przejrzysta wycena, kontakt o każdej porze i kompleksowość prac (od wyburzeń... Michał Mateusz Pagel - ocena (1) Bardzo serdecznie polecam firmę Tyrma. Prace zostały wykonane solidnie oraz... Mateusz Pagel Michał - ocena (1) Pana Patryka wybrałem dzięki temu portalowi, po przeczytaniu pozytywnych... Michał Amadeusz NYC - ocena (1) Firma Raw wykonywała u mnie modernizację pokrycia dachowego Usługa wykonana... Amadeusz NYC W.gabba - ocena (1) A porażka, kupa nerwów...nie polecam absolutnie! W.gabba Angelika - ocena (1) Bardzo polecam firme. Angelika zadowoleeeni - ocena (1) Świetnie wykończyli nam mieszkanie kupione na wynajem. Materiały dobrej... zadowoleeeni Jakub - ocena (1) Świetnie wykonany kosztorys, remont wykonany przed czasem. Bardzo dobrzy... Jakub login.nick - ocena (1) Dzięki firmie mamy pięknie wyremontowaną łazienkę. Łazienka jest dostosowana... login.nick Ola - ocena (2) Jestem bardzo zadowolona ze współpracy z Panią Różą. Pani Róża potrafi... Ola Kamil - ocena (2) Serdecznie polecamy Pana Andrzeja, wszystko profesjonalnie wykonane, a... Kamil Dawid - ocena (2) Chciałbym serdecznie polecić Pana Andrzeja, który przeprowadził kompleksowy... Dawid Ola - ocena (2) Cieszymy się bardzo, że pod kątem aranżacji wnętrz zdecydowaliśmy się na... Ola sokolik35 - ocena (1) Szybko, wysoka jakość i rozsądne ceny. Polecam sokolik35 Krzysztof i Dominika - ocena (1) Firma godna polecenia! Remont przeprowadzony przez ekipę Pana Krzysztofa... Krzysztof i Dominika