Daniel - ocena (2) Profesjonalizm, responsywność, otwartość na sugestie klienta. Serdecznie... Daniel Wojciech - ocena (2) Świetna współpraca z Panią Różą. Wykonanie koncepcji odbywa się szybko, lista... Wojciech Natalia - ocena (2) Serdecznie polecam pana Andrzeja Liczbińskiego i jego ekipę remontową.... Natalia
Natalia Dziarnowska - ocena (1) Pan Kamil bardzo rzetelny i dokładny fachowiec. Wykonywał u nas remont... Natalia Dziarnowska Tom - ocena (1) Super kontakt i rozumienie potrzeb klienta przy nietypowym zleceniu... Tom zalogowany100 - ocena (1) Polecam! Bardzo wysoka jakość i terminowość . Pełne doradztwo zalogowany100 igorr - ocena (1) Zleciłem Panom generalne odnowienie mieszkania pod wynajem. Jestem bardzo... igorr Maciej - ocena (1) Mega sprawna, solidna i kontaktowa ekipa, a co dla mnie ważne myśląca w... Maciej Małgorzata - ocena (1) Chciałabym serdecznie polecić firmę budowlana pana Krzysztofa Moskwy , która... Małgorzata Janusz - ocena (1) Remont od stanu deweloperskiego do pod klucz. Wykonała szereg prac jak m.in.:... Janusz Beata i Marcin - ocena (1) Świetna ekipa remontowa, na którą naprawdę można liczyć! Prace wykonane... Beata i Marcin danaMM - ocena (1) Standardy europejskie dotarły w końcu do Polski. Remont został przeprowadzony... danaMM Grzegorz - ocena (1) Pan Krzysztof i jego ekipa wykonali doskonałą robotę przy wykończeniu 3... Grzegorz Joanna - ocena (1) Pan Paweł wraz ze swoją ekipą wykonywał u mnie remont generalny i mogę... Joanna Grzegorz - ocena (1) Chciałbym polecić ekipę Pana Krzysztofa, która zrobiła remont mojego... Grzegorz Ania Kowalska-Tokaj - ocena (1) Pan Krzysztof to prawdziwy profesjonalista! Powierzyłam mu wykończenie mojego... Ania Kowalska-Tokaj Marek - ocena (1) Polecam ekipę Pana Krzysztofa z całego serca. Wykończenie mieszkania 40 m... Marek Anna Brauer - ocena (1) Chciałbym serdecznie polecić  pana Krzysztofa, który koordynował cały proces... Anna Brauer Łukasz - ocena (2) Polecam firmę. Remont przeprowadzony na czas, wg wcześniej ustalonych... Łukasz Grazynka - ocena (1) polecam. prace wykonane wzorowo . Grazynka