Reni - ocena (1) Profesjonalna i rzetelna firma. remont wykonany sprawnie, przez... Reni Michal - ocena (1) Polecam firmę, profesjonalne podejście i mili ludzie. Szybka realizacja. Michal Artur Olech - ocena (1) Serdecznie polecam usługi firmy llavero. Panowie wiedzieli jakie mamy... Artur Olech
Damian Wiśniewski - ocena (2) Prace wykonane zgodnie z projektem i terminem. Jestem bardzo zadowolony ze... Damian Wiśniewski Marek - ocena (1) Prawdziwi fachowcy. Doradzili przy wykopie, który dla mnie realizowali.... Marek Arkadiusz - ocena (1) Zdecydowanie polecam Vinyl Couture! Świetna jakość materiałów, profesjonalne... Arkadiusz rumulus - ocena (1) Bardzo polecam :) ! Rzetelna ekipa, terminowa i transparenta w sprawie... rumulus dariusz - ocena (1) Super profesjonalne podejście do sprawy, skorzystałem z usługi oklejania... dariusz Krzysztof - ocena (1) Od wyceny do realizacji wszystko poszło sprawnie i profesjonalnie. Blat wraz... Krzysztof Magdalena Gałka - ocena (1) Pełna profeska.Montaz przebiegł szybko sprawnie.Jestem bardzo zadowolona.Polecam Magdalena Gałka Wiktoria - ocena (1) Słuchają, doradzają, szybko działają. Moim zdaniem pełen profesjonalizm! Wiktoria Ania - ocena (1) Tyrma to świetna firma!!! Szybki czas realizacji prac, profesjonalne... Ania Daria - ocena (1) Profesjonalizm, dbałość o detale i najwyższa jakość realizacji oklejenia... Daria kamilecki - ocena (1) Prace wykonane profesjonalnie-zgodnie z projektem oraz w uzgodnionym... kamilecki Paweł - ocena (1) Profesjonalna firma, dokładna, naprawdę pomocna. Remonty mieszkań to u nich... Paweł MGR900 - ocena (1) Szybka, rzetelna wycena. Elastyczność, znajomość fachu, doradztwo. Dokładne... MGR900 Magdalena - ocena (1) Firma zasługuje na najwyższe uznanie za profesjonalizm i doskonałą obsługę... Magdalena majkello - ocena (1) Praca wykonana bardzo szybko, dokładnie i profesjonalnie. Polecam. majkello Maja - ocena (2) Znalazłam się w sytuacji konieczności remontu i projektu mieszkania w Gdyni,... Maja Magdalena - ocena (2) Projekt wykonała Pani Róża, wszystkie uwagi naniesione bardzo szybko,... Magdalena