Norbert - ocena (1) Ekipa Pana Zbyszka jest godna polecenia. Profesjonalne doradztwo, szybki czas... Norbert Marianna - ocena (1) Pełen profesjonalizm, wszystko wykonane zgodnie z ustaleniami. Polecam! Marianna Maciek - ocena (1) Z wielką przyjemnością chciałbym podzielić się swoją opinią na temat firmy... Maciek
Adam N - ocena (1) Z całego serca polecam ekipę, bardzo szybko i profesjonalnie wykonali swoją... Adam N Igor - ocena (2) Bardzo polecam współpracę z ZR Konstrukcje. Wymiana informacji błyskawiczna,... Igor Karolina - ocena (2) Firma działająca na najwyższym poziomie. Świetny kontakt, profesjonalne... Karolina GK - ocena (2) Dołączam się do 6 gwiazdkowych ocen. Sprawnie,rzetelnie i z dbałościã o... GK Ireneusz - ocena (2) To juz rok jak pan Andrzej zakonczyl prace remontowo budowlane , salon,... Ireneusz Jadzia - ocena (2) Wspaniała współpraca. Pan Andrzej doskonale zna się na swojej pracy. Doradzi... Jadzia Michał G - ocena (2) To już drugi remont z firmą GTO i drugi raz jestem zadowolony. Z czystym... Michał G Grażyna - ocena (1) Polecam remonty przez firmę llavero. Na czas, w budżecie z ciekawymi... Grażyna Asia - ocena (1) Jesteśmy bardzo zadowoleni z jakości wykonanych prac. Pan Jarosław wykańczał... Asia Anna - ocena (1) Solidna firma. Pan Paweł z ekipą kompleksowo wyremontował moją łazienkę. Ten... Anna krzychu - ocena (1) pompa grzeje jak trzeba montaż profesjonalny - polecam krzychu dex - ocena (1) montaż szybko i solidnie . w bardzo dobrej cenie ;) dex Agata Palmowska - ocena (1) Serdecznie polecam firme NOVA,ktora wykazala sie rzetelnoscia,umiejetnoscia... Agata Palmowska Klient - opinia (3) Zdecydowanie nie polecam, omijać z daleka i jak najszerszym łukiem! Klient Karolina - ocena (1) Jestem bardzo zadowolona z usług Pana Marcina. Na jego firmę trafiłam... Karolina Paweł - ocena (2) Z całego serca polecam firmę ZR Konstrukcje. Firma ta wykończenia mojego... Paweł Dominik - ocena (2) Bardzo polecam, najlepsza ekipa wykończeniowa w Gdańsku. Dominik