Uwaga, nierzetelny wykonawca (1) Dwóch Panów - ojciec i syn, układali mi panele w mieszkaniu. Jakość... Monika Krótkie terminy realizacji, polecam. (1) szybko miło i fachowo. nie zdzierają z kasy. Michal NIESŁOWNY (1) Łakomy na pieniadze nie kończy pracy a potem nie odbiera telefonów marwi
remont sutereny w Sopocie (1) Firma may\'o remontowała dla mnie lokal w Sopocie. Przed ostatnim etapem... Ł. Fruczek raczej nie polecam (1) miałam z tym Panem mozliwośc współpracy ,prawde mówiac nic szczególnego ,nie... Agnieszka Pstrągowska J. Piekarec - opinia (1) Nie solidni, nie rzetelni, firma miala rozpocząc remont w domku w 04.06.2007... J. Piekarec Łukasz Skrzycki - opinia (1) Niestety, wykonanie remontu powierzyłem firmie Beast. Konrad Lech. Jest to... Łukasz Skrzycki Mariola Kamińska - opinia (1) Niestety nie dane mi było zapoznać się z fachowością i profesjonalizmem w... Mariola Kamińska SUPER!!! (1) Panowie cyklinowali i lakierowali mi parkiety.Jestem bardzo... Sopocianin Niesłowna i niesolidna firma (1) Nie zjawili się na uzgadniany miesiąc wcześniej termin remontu, nawet nie... jarl duży plus (1) Firma przyjęła zlecenie na terenie Rumii. Mile zaskoczył mnie fakt, że nie... monika r. 100% pozytyw (1) Zlecone prace remontowe zostały wykonane szybko, solidnie, terminowo. Po... magda gro solidny i godny polecenia wykonawca!!!! (1) Bardzo dokładnie i solidnie wykonali remont w moim mieszkaniu. Sam... M.Rucinska firma nie istnieje (1) firma nie istnieje, proszę o jej wykreślenie z portalu właściciel PARTOL!!!! (1) NO TO JUZ PARANOJA - SAM SOBIE WYSTAWIA OPINIE -SUPER FACHOWCA - BO KLIENT,... ZDZISIEK BAZUJE NA FACHOWCACH (1) OPINIA PODPISANA PRZEZ AREK-TO PRAWDZIWY STEK BZDUR WYMYSLONY PRZEZ PARTACZA... ZDZISIEK