Gdyby nie kda... (1) Mam tę przyjemność (jako pierwsza) poinformować,iż współpraca z tą firmą to... Zadowolona z Gdyni żenada! (1) dach ktory robil pan Piotr nadaje sie jedynie do zdjecia, poniszczyl cala... Jola jestem bardzo miło zaskoczona obsługa tej firmy (1) polecam firme Kamila robakowska
SZCZERZE POLECAM (1) FIRMA GODNA POLECENIA, FACHOWA I KONKRETNA ROBOTA, DOTRZYMUJĄ UMOWY CO DO... MONIKA TO SĄ FACHOWCY POLECAM (1) remont 150m/2 mieszkania w sposób profesjonalny kafle położone super sławomir mossakowski POLECAM (1) Miałem mieszkanie do remontu w starym budownictwie, w fatalnym stanie.... tadeuszbrumowski dzano - opinia (1) godni polecenia czysto szybko i solidnie dzano tomko - opinia (1) solidnie i szybko polecam tomko niesolidnafirma.pl (1) znalazłam stronkę www.niesolidnafirma.pl gdzie jest internetowa baza... zooro Małgorzata - opinia (1) Miła współpraca bardzo rzeczowa i fachowa Małgorzata Coffe and Agro Company - opinia (1) solidny fachowiec - praca wykonana czysto, rzetelnie i terminowo. polecamy!!! Coffe and Agro Company Profesjonalnie i sprawnie (1) Bezproblemowy kontakt, szybka realizacja. Wykonanie bardzo dobre -ceny... Gdansk Rzetelna firma (1) Firma rzetelna i godna polecenia. Szybkie i profesjonalne wykonanie prac.... warszawa Odradzam (1) Szkoda czasu na współpracę z tą firmą. Umawiają się i nie przyjeżdżają. Osoba... Klient Polecam (1) Fachowo i rzetelnie wykonane usługi na wysokim poziomie zbytek KŁAMCZUSZEK (1) Niesłowny przyjął ofertę i się nie pojawił mawet nie zadzwonił zostawił mnie... T.Z. Opnina (1) Zupełnie nie moge zgodzic sie z poprzednia opinia. Remont wykonany sprawnie,... Michał bardzo dobra nowa firma (1) polecam ta firme bulkowski Tomek - opinia (2) Po niemal dwumiesiecznych ustaleniach, mailach, telefonach, po zamówieniu... Tomek Strata czasu! (1) Właściciel firmy jest człowiekiem mało wiarygodnym z mojego punktu widzenia... niedoszły_klient