Niestety nie polecam. (1) Pierwsze wrażenie bardzo profesjonalne, niestety później było już tylko... Darek kowalski - opinia (1) bardzo dobra ekipa, rewelacyjne wykonanie, termin dotrzymany kowalski Firme zgodnie z prosba wlasciciela oceniam na portalu. (1) Firme wynajelem we wrzesniu. Wyplywalem w rejs wiec termin listopadowy... Piotr
zdecydowanie polecam!!! (1) Polecam firmę Pana Górnego. Było fachowo, elastycznie, terminowo i dokładnie.... Twente Montaż uchwytu tv (1) Profesjonaliści. Montaż przebiegł bardzo sprawnie. Wywiercenie otworów w... Alina i Tomek solidna firma (1) Kapitalna ekipa, szybko, sprawnie i bez żadnych komplikacji, polecam firmę... arkadiusz Bardzo polecam (1) Witam, bardzo polecam ta firme, wykonywali u mnie profesjonalny remoncik,... Krzyś POLECAM! (1) POLECAM! Alina Mizera Zadowolona klientka (1) Witam, mimo nieterminowego ukończenia pracy wykończyli moje mieszkanie na... Joanna Gdańsk Aga - opinia (1) Miałam już do czynienia z kilkoma firmami remontowymi i ta firma wypada na... Aga osobiście bardzo polecam (1) Piszę opinię o firmie Pana Krzysztofa bo uważam że zasługują na to. Wszystko... Adam.M polecam (1) Miły młody pan z doświadczeniem dobry fachowiec polecam Bożena Duda polecam (1) Usługa wykonana zgodnie z oczekiwaniami polecam Andrzej BT - opinia (1) Ekipa zgrana ,solidna dysponująca profesjonalnym sprzętem budowlanym.... BT Katarzyna Brożek - opinia (1) Ze spokojnym sumieniem polecam tę firmę. Pełen profesjonalizm, doskonał... Katarzyna Brożek firma wzorcowa (1) Polecam wszystkim którzy borykają się z problemami remontów mieszkań.Na tą... Paweł z Gdańska arti - opinia (1) Uczciwa i solidna firma bardzo polecam arti Zadowolony (1) obsluga dobra termin dotrzymany ceny przystepne polecam ~~~~~~ Polecam (1) Uczciwa, rzetelna i solidna firma. Andrzej super firma (1) jestem jakże zadowolona z wykonania mi łazieniki.panowie znający sie na... lidia wąsik