... (1) Pobrał zaliczkę, nie skończył remontu. Jeżeli chodzi o wykonanie WSZELKICH... Życzliwy Urszula Dyguś - opinia (1) Bardzo dobry fachowiec,prace hydrauliczne i elektryczne wykonywane są z... Urszula Dyguś zdecydowanie polecam (1) Na początku obecnego roku korzystałam z usług firmy K2 przy kompleksowym... Monika Żewłakow
M.Wisniewska - opinia (1) Ogólne wrażenie dobre , polecam jesli chodzi o szczególy,detale prac przy... M.Wisniewska opinia o współpracy (1) Miałem wielką przyjemność współpracować z Panem Piotrem i jego ekipą przy... paweł Polecam (1) Firma którą trzeba polecić, bardzo wysoka jakość usługi, profesjonalnie i... zofia Ekipa naprawdę godna polecenia. (1) Po poprzedniej ekipie remontowej, nie mogłem do siebie dojść baaardzo długo.... Marek - Pruszcz Gdański nagły remoncik (1) Znalazłem tę firmę przypadkiem i jestem zadowolony. Miałem do zrobienia pilną... Jerzy Boj Firma warta polecenia! (2) Spory remont mieszkania został przeprowadzony sprawnie i w terminie. Brak... Andrzej super (1) jestem strasznie zadowolona z remontu okien jaki zrobił pan Musiał. polecam... Paulina Fachowo (1) Usługa adekwatna do kosztu. Wykonawca służy radą. Bardzo poleca. Krzysztof sprytni panowie dwaj (1) Polecam zdecydowanie. Uczciwi, sympatyczni oraz znający się na swoim fachu... marta remont pokoju na pogorzu dolnym (1) firma solidna, dobre doradztwo wlasciciela firmy, wysoka jakosc uslugi,zakup... wioletta kobierzynska podziękowanie (1) Podziękowania dla obu Panów z "Meblo-Serwis" za przemyślany i kompetentnie... Waldemar Brygida Kruczek - opinia (1) Profesjonalność, solidność, rzetelność i spolegliwość, a przy tym bardzo... Brygida Kruczek indywidualne podejście (1) Jestem zadowolona ze współpracy w kwestii aranzacji wnętrz. Na prawdę ciekawe... Kasia Gdańsk Bardzo solidna firma remontowa zdecydowanie godna polecenia! (1) Powiem bez ogródek. Mój koszmar remontowy skończył się wraz z podpisaniem... Monika i Piotr wojtek - opinia (2) Umawialem sie z wlascicielem na telefon na e-mail. Zero odzewu wydzwanialem... wojtek Hanna Potrykus - opinia (1) Firma solidna i profesjonalna. Bardzo mili i przesympatyczni Panowie... Hanna Potrykus porzucenie pracy (2) firma w srodku pracy rezygnuje z wykonania robót K.Zaleska