bardzo dobry fachowiec (1) szczerze polecam. Wioletta wiola Brak zastrzeżeń (1) Wszystko zostało zrobione tak jak trzeba, w trakcie wynikł problem z... Bogumił Kafelkowanie łazienki (1) Kafelki w mojej nowej łazience wyglądają pięknie. Firma doradziła w wyborze... Mirosław Miotk
polecam (2) polecam wszystkim ktorzy maja dosyc "fachowcow typu - bedzie pan zadowolony,... wojt Monika i Marek - opinia (1) Kontakt do Prestige M&P otrzymaliśmy od znajomych, którzy też korzystali z... Monika i Marek Świetnie!Szybko! (1) Odebrałam mieszkanie w stanie deweloperskim i z polecenia zgłosiłam się do... Agata Polecam! (1) Bardzo solidna ekipa!! Nie spóźniają się, wszystko jest na czas i do tego... Grzegorz Zdecydowanie POLECAMY! (1) Przed rozpoczęciem remontu rozmawialiśmy z wieloma ekipami... Piotr i Ola Pozytywna współpraca z firmą Bonin Sp. z o.o. (1) Mieliśmy ogromną przyjemność współpracować z Panem Piotrem oraz jego ekipą.... A & G Karczewscy niestety (1) -termin realizacji ponad dwukrotnie przekroczony -wlasciciel nie dotrzymuje... Krystyna Wojtek - opinia (1) Firma pana Piotra rewelacyjna:) Polecam każdemu kto chce mieć solidnie... Wojtek bardzo dobra firma (2) Firma ABA zastąpiła firmę która 3 razy przekładała termin rozpoczęcia... Piotr Super firma (1) Niezwykle solidna jakos uslug i obsluga. Czystosc i jakosc robot pierwsza klasa. Jani szybko, solidnie i najważniejsze, że w przystępnej cenie (1) Firma wykonywała mi kompleksowy remont starego mieszkania. Nie interesowało... Monika zetelnoiosc i fachowosc (1) właśnie zakończyłem remont mojego mieszkania chodz sam jestem budowlańcem nie... zleceniodawca Firma godna polecenia (1) Pan Konrad wykonywał u mnie w mieszkaniu prace wykończeniowe, sufit... JM usługi ogólnobudowlane (1) totalna gładź fachowcy godni polecenia!!robili u mnie tynki gipsowe jestem... seba4623 FUSZERA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (2) niestety miałem do czynienia z tą firmą i od momentu zakończenia pracy,... maciek madin - opinia (2) Pan dogadywał z nami umowę, dwa razy robił kosztorysy, bo zgubił dane, a jak... madin polecam - bardzo wysoka jakość (1) Remontowałem kuchnię, łazienkę oraz pokój. Pan Ireneusz świadczy usługi na... Tomasz