nie żałuję! (1) mimo stosunkowo wysokiej ceny za wykonane usługi (renowacje drzwi) jestem... Marek remont mieszkania - jestem zadowolony (1) Bud-gips wykonywał u mnie remont połowy mieszkania: poprawa instalacji... Jan profesonaliści (1) Zdecydowanie polecam!!! Panowie z doświadczeniem, fachowym sprzętem, mili,... Grzegorz Ż
Uczciwy (1) Bardzo dokładne wykonanie. Nie bierze zaliczek. Rozliczanie za wykonaną... Robert Super firma (1) Potrzebowałem kompleksowego remotnu mieszkania, zlecenie zostało wykonane w... Krzysztof Nowicki P O L E C A M (1) Miło, sympatycznie, terminowo, KOMPLEKSOWO, profesjonalnie, szybko,... lenka MASAKRA!!! (1) nigdy nie zdazylo mi sie abym byla niezadowolona z czyjejs usługi. wlasciciel... Asia ocena wykonania usługi (1) profesjonalna,terminowa,dobra jakość,przystępna cena Janusz Opinia nt usługi kompleksowego wykończenia mieszkania. (1) W tym roku wykańczałam mieszkanie zakupione w Gdańsku. Ze względu na fakt, że... JB Firma bardzo dobra (1) Firma pana Adrzeja Józefczyka przeprowadziła remont mojego mieszkania w... Wiesław Butajło ... (1) Pobrał zaliczkę, nie skończył remontu. Jeżeli chodzi o wykonanie WSZELKICH... Życzliwy Urszula Dyguś - opinia (1) Bardzo dobry fachowiec,prace hydrauliczne i elektryczne wykonywane są z... Urszula Dyguś zdecydowanie polecam (1) Na początku obecnego roku korzystałam z usług firmy K2 przy kompleksowym... Monika Żewłakow M.Wisniewska - opinia (1) Ogólne wrażenie dobre , polecam jesli chodzi o szczególy,detale prac przy... M.Wisniewska opinia o współpracy (1) Miałem wielką przyjemność współpracować z Panem Piotrem i jego ekipą przy... paweł Polecam (1) Firma którą trzeba polecić, bardzo wysoka jakość usługi, profesjonalnie i... zofia Ekipa naprawdę godna polecenia. (1) Po poprzedniej ekipie remontowej, nie mogłem do siebie dojść baaardzo długo.... Marek - Pruszcz Gdański nagły remoncik (1) Znalazłem tę firmę przypadkiem i jestem zadowolony. Miałem do zrobienia pilną... Jerzy Boj Firma warta polecenia! (2) Spory remont mieszkania został przeprowadzony sprawnie i w terminie. Brak... Andrzej super (1) jestem strasznie zadowolona z remontu okien jaki zrobił pan Musiał. polecam... Paulina