Piotr Kitowski - opinia (1) Firma którą trzeba polecić, bardzo wysoka jakość usługi, profesjonalnie i... Piotr Kitowski Firma godna polecenia! (1) Kochani bardzo polecam tą firmę. Jestem bardzo zadowolona z ich isług. W... Aneta bardzo miłe zaskoczenie, godne opisania! (1) zacznę od tego, iż rzadko mnie zaskakują firmy remontowe a tym bardziej... Marian
Profesjonalna ekipa godna polecenia (1) Fachowiec, który potrafił dobrze doradzić i znaleźć dość nietypowe... sm szybko, tanio i dobrze jakościowo (1) mogę polecić tego Pana! g Solidnie i terminowo (1) Firmę zatrudniłem do przebudowy oraz wykonania bobudówki... Łukas W. polecam (1) Jakiś czasem temu wynająłem tę firmę do przeprowadzenia remontu mojego... roman Fachowcy! (1) po prostu fachowcy, konkretni, terminowi i bardzo dobrzy. Zrobili mi remont... Jakub Profesjonaliści (1) Kupiłam mieszkanie w stanie deweloperskim.Nie mieliśmy pomysłu na... Dominika Maniszewska firma godna polecenia (1) Bardzo sympatyczna i profesjonalna ekipa. Polecam! Anna - Kiełpino Górne nie żałuję! (1) mimo stosunkowo wysokiej ceny za wykonane usługi (renowacje drzwi) jestem... Marek remont mieszkania - jestem zadowolony (1) Bud-gips wykonywał u mnie remont połowy mieszkania: poprawa instalacji... Jan profesonaliści (1) Zdecydowanie polecam!!! Panowie z doświadczeniem, fachowym sprzętem, mili,... Grzegorz Ż Uczciwy (1) Bardzo dokładne wykonanie. Nie bierze zaliczek. Rozliczanie za wykonaną... Robert Super firma (1) Potrzebowałem kompleksowego remotnu mieszkania, zlecenie zostało wykonane w... Krzysztof Nowicki P O L E C A M (1) Miło, sympatycznie, terminowo, KOMPLEKSOWO, profesjonalnie, szybko,... lenka MASAKRA!!! (1) nigdy nie zdazylo mi sie abym byla niezadowolona z czyjejs usługi. wlasciciel... Asia ocena wykonania usługi (1) profesjonalna,terminowa,dobra jakość,przystępna cena Janusz Opinia nt usługi kompleksowego wykończenia mieszkania. (1) W tym roku wykańczałam mieszkanie zakupione w Gdańsku. Ze względu na fakt, że... JB Firma bardzo dobra (1) Firma pana Adrzeja Józefczyka przeprowadziła remont mojego mieszkania w... Wiesław Butajło