GORĄCO POLECAM!!!! (1) Bardzo sympatyczni Panowie, znajacy się na tym co robia i przede wszystkim... Krzysztof Wszystko OK (1) Bardzo polecam. Solidna i dobra firma. Cyc_pc Nie polecam (1) 1. Brak profesjonalizmu 2. hydraulika źle zrobiona 3. ceny zbyt wysokie w... Paweł
Najgorsza firma (1) nierzetelni, nie trzymają terminów, fachowcy bez pojęcia, ............. Wg... Anna Olczak REWELACJA ! (1) prace remontowe Firma Budmir wykonała u mnie prace remontowe min:... Mariusz Brożek Klient - opinia (1) Posiada niezbędne narzędzia, cierpliwy, otwarty na sugestie i ewentualne... Klient Gorąco polecam (1) Ekipa godna polecenia, zgrany team, który wie co robi i wykonuje swoją pracę... Jola Godne polecenia (1) Szybko, profesjonalnie i terminowo. Ewa Mazurkiewicz firma godna zaufania (1) Remont kapitalny mieszkania tj cekolowanie, tapetowanie, malowanie,... Ania i Witek C. kompleksowy remont (1) Właściciel kontaktowy merytorycznie dobrze przygotowany do prowadzenia firmy.... Krystyna K. Prosze o opinie (1) Czy ktos korzytsał z usług tej firmy? prosze o opinie Monika POLECAM (1) Firma Budmir wykonywała remont w moim mieszkaniu na Oksywiu. Wykonywane... Henryk Bienkiewicz polecam (1) zleciłem firmie pana Adama wykonanie remontu zabytkowych okiem w mojej... Patryk Profesjonalnie (1) Miła ekipa i zgrana, bardzo polecam klient zadowolony POLECAM (1) Dobrzy malarze, godni polecenia, malują bardzo szybko i fachowo, dotrzymują... Anna szybka i sprawna ekipa (1) Szybka i profesjonalna obsługa, panowie pomagają w doborze materiału, malują... Magda Renata - opinia (1) Wykonawca godny zaufania,praca wykonana fachowo i rzetelnie.Można go zostawić... Renata Polecam (1) Firma BONIN to fachowe i profesjonalne wykończenie wnętrz. Realizują każdy... MMZ 3*tak (1) tak powinien wyglądać remont klijentka pełen profesjonalizm (1) dzięki Panu Adamowi nasz dom nabrał prawdziwego wdzięku?! krysia i andrzej