Rewelacyjna obsluga i precyzja wykonania (1) Rewelacyjna obsluga i precyzja wykonania Marek Wolarski Korzystałem z usług (1) Bardzo polecam Pana Adama, to znakomity fachowiec o elastycznym podejściu do... filip a. - opinia (1) bardzo fachowo wykonywana praca. POLECAM. a.
OCENA PRZEPROWADZONYCH PRAC REMONTOWYCH FIRMY "BUDMIR" (1) Jestem w pełni zadowolony z prac remontowych mieszkania przeprowadzonych... Jacek Danielewski doskonali fachowcy (1) Polecam tą firmę, naprawdę warto skorzystać z ich usług, staranne wykonanie,... scout01 POLECAM!! (1) Zaczne od tego, że troche czekałem na wolny termin (no ale taki teraz rynek,... Adam Super wykonawca (1) Firma konkretna i solidna!!! Praca wykonana fachowo szybko i bardzo starannie... Marta Konkretna firma (1) Obsloga klijentow na bardzo wysokim poziomie tak samo jak swiadczone przez... Krzysiek Polecam (1) Panowie wykańczali nam nowe mieszkanie, od zera (tzw. stanu developerskiego)... Kasia Nie polecam (1) Panowie z tej firmy tak wykonali słupki na tarasie tak, że po ok. 3... AS POLECAM (1) Firma p. Piotra wykonała kompleksowy remont mojego mieszkania 49 m2. Prace... Kazimierz Bartłomiej Lidzbarski - opinia (1) Naprawde fajna ekipa wykonali zlecenie nawet przed terminem szczerze polecam Bartłomiej Lidzbarski AO - opinia (1) Gorąco polecam firmę JARMAL!!! Jestem zachwycona ofertą cenową oraz... AO Ocena (1) Właśnie zakończyła się realizacja projektu przez firmę p. Piotra w naszym... Andrzej Ceremus Spokojny remont (1) Jestem po remoncie wykonanym przez firmę Fliso , i nie mam powodów do... Karolina bardzo konkretny wykonawca (2) polecam leszek FACHOWO (1) DOTRZYMANIE TERMINÓW, UTRZYMANIE PORZĄDKU W CZASIE REMONTU,GODNI ZAUFANIA... ANNA sssssssssuuuuuuuuuuupppppppeeeeeeeeeerrrrrrrrrrrrrrrrrr!!!!!!!!! (1) polecam gorąco!!!!naprawde profesjonalna obsługa.przystepne cenny!!! krótkie... gdańszczanka PROFESJONALNIE, SZYBKO I FACHOWO (1) wpominam bardzo dobrze remot z firma fliso, własciciel bardzo sympatyczny i... Dominik Polecam !!! (2) Firma Malgips wykonala prace wykończeniowe calego domu kompleksowo i... Tokarscy