osobiście bardzo polecam (1) Piszę opinię o firmie Pana Krzysztofa bo uważam że zasługują na to. Wszystko... Adam.M polecam (1) Miły młody pan z doświadczeniem dobry fachowiec polecam Bożena Duda polecam (1) Usługa wykonana zgodnie z oczekiwaniami polecam Andrzej
BT - opinia (1) Ekipa zgrana ,solidna dysponująca profesjonalnym sprzętem budowlanym.... BT Katarzyna Brożek - opinia (1) Ze spokojnym sumieniem polecam tę firmę. Pełen profesjonalizm, doskonał... Katarzyna Brożek firma wzorcowa (1) Polecam wszystkim którzy borykają się z problemami remontów mieszkań.Na tą... Paweł z Gdańska arti - opinia (1) Uczciwa i solidna firma bardzo polecam arti Zadowolony (1) obsluga dobra termin dotrzymany ceny przystepne polecam ~~~~~~ Polecam (1) Uczciwa, rzetelna i solidna firma. Andrzej super firma (1) jestem jakże zadowolona z wykonania mi łazieniki.panowie znający sie na... lidia wąsik GORĄCO POLECAM!!!! (1) Bardzo sympatyczni Panowie, znajacy się na tym co robia i przede wszystkim... Krzysztof Wszystko OK (1) Bardzo polecam. Solidna i dobra firma. Cyc_pc Nie polecam (1) 1. Brak profesjonalizmu 2. hydraulika źle zrobiona 3. ceny zbyt wysokie w... Paweł Najgorsza firma (1) nierzetelni, nie trzymają terminów, fachowcy bez pojęcia, ............. Wg... Anna Olczak REWELACJA ! (1) prace remontowe Firma Budmir wykonała u mnie prace remontowe min:... Mariusz Brożek Klient - opinia (1) Posiada niezbędne narzędzia, cierpliwy, otwarty na sugestie i ewentualne... Klient Gorąco polecam (1) Ekipa godna polecenia, zgrany team, który wie co robi i wykonuje swoją pracę... Jola Godne polecenia (1) Szybko, profesjonalnie i terminowo. Ewa Mazurkiewicz firma godna zaufania (1) Remont kapitalny mieszkania tj cekolowanie, tapetowanie, malowanie,... Ania i Witek C. kompleksowy remont (1) Właściciel kontaktowy merytorycznie dobrze przygotowany do prowadzenia firmy.... Krystyna K.