świetni fachowcy (1) Panowie układali mi parkiety i zrobili łazienkę od podstaw. Jestem bardzo... Ala Boguś - opinia (1) Nie często sie zdarza aby można było liczyć na terminowosc i fachowość... Boguś Perfekcja (1) Bomba polecam niesamowity efekt nic mnie nie interesowało Roman
terminowość, solidność, pełen profesjonalizm - zadowolenie w każdym calu (1) Korzystałem z tej firmy i szczerze polecam - usługi świadczy w pełnym... Marcin Jabłoński super firma! (2) Chciałabym podziękować Panu Krzysztofowi i jego ekipie za dobrą pracę. Są to... Anna Lemke Firma pewna polecam (1) Chciałam podziękować firmie pana Darka za wykonany remont mieszkania wszystko... Agnieszka bardzo polecam (1) polecam jestem bardzo zadowolony andrzej naprawde solidna frma (1) Firma A-Z naprawde spisala sie na medal, wyremontowala dom tak jak sobie... Mieczyslaw Urbanski Nie polecam! szczegóły + fotografie w tresci opisu (1) Witam Z początku miły, sympatyczny starszy Pan który zna się na tym co... Piotr Polecam ,jak najbardziej TAK (1) Jestem bardzo zadowolony z Firmy Stelmaks , rzetelna ekipa wykonała remont... Tomek bardzo dobry fachowiec (1) szczerze polecam. Wioletta wiola Brak zastrzeżeń (1) Wszystko zostało zrobione tak jak trzeba, w trakcie wynikł problem z... Bogumił Kafelkowanie łazienki (1) Kafelki w mojej nowej łazience wyglądają pięknie. Firma doradziła w wyborze... Mirosław Miotk polecam (2) polecam wszystkim ktorzy maja dosyc "fachowcow typu - bedzie pan zadowolony,... wojt Monika i Marek - opinia (1) Kontakt do Prestige M&P otrzymaliśmy od znajomych, którzy też korzystali z... Monika i Marek Świetnie!Szybko! (1) Odebrałam mieszkanie w stanie deweloperskim i z polecenia zgłosiłam się do... Agata Polecam! (1) Bardzo solidna ekipa!! Nie spóźniają się, wszystko jest na czas i do tego... Grzegorz Zdecydowanie POLECAMY! (1) Przed rozpoczęciem remontu rozmawialiśmy z wieloma ekipami... Piotr i Ola Pozytywna współpraca z firmą Bonin Sp. z o.o. (1) Mieliśmy ogromną przyjemność współpracować z Panem Piotrem oraz jego ekipą.... A & G Karczewscy niestety (1) -termin realizacji ponad dwukrotnie przekroczony -wlasciciel nie dotrzymuje... Krystyna