POLECAM (1) Firma robiła mi łazienkę. Świetna robota, czyściutko i schludnie, a do tego... Anna Kubik Aga - opinia (1) Firma solidna i profesjonalna. Bardzo mili Panowie. Prace za bardzo rozsądną... Aga PROFESJONALNA FIRMA - POLECAM (1) Po różnych przeżyciach związanych z zatrudnianiem "fachowców" trudno nam było... Monika i Marcin
Jesteśmy zadowoleni (1) Firma Nova wykonała nam kompleksowy remont całego mieszkania, fachowo,... Zadowoleni klienci profesjonaliści (1) Profesjonalne wykonanie bez żadnych zastrzeżeń , przyjazny klimat i przyjazne... szufladajedynka !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (3) W ostatnich dniach chciałem zrobić remont w mieszkaniu, zadzwoniłem do kilku... Damian Zależy Mu na zadowolonym kliencie (1) Pan Piotr pomaga projektować, bierze na siebie zaopatrzenie (dzieli się... Krzysztof Solidna firma (1) Jestem bardzo zadowolona.Profesjonalne podejście do sprawy.Fachowe doradztwo.... Iza Balcer Piotr Kosowski - opinia (1) Solidna praca z wyobraźnią. Praca wykonywana czysto, solidnie i terminowo.... Piotr Kosowski Pełen Profesionalizm ! (1) Polecam usługi Pana Jarka i jego ekipy, po długich poszukiwaniach i obawach... oovoo Chyba to jakaś pomyłka (1) polecam Firma na 100% Marek Solidni i niedrodzy fachowcy (1) Panowie dokończyli moją budowę (kondygnacja i dach), a następnie wykończyli... Tomasz Sobczak SUPER Polecam (1) Dla mnie super polecam Adam Firma godna polecenia (1) Firmę Pana Wojciecha polecili nam znajomi, bardzo zadowoleni z usług firmy... Katarzyna i Krzysztof Opinia (1) FIRMA WYKONYWAŁA U MNIE ŁAZIENKE.KOMPLEKSOWO HYDRAULIKE ELEKTRYKE... Mirek W PEŁNI PROFESJONALNE USŁUGI BUDOWLANO-WYNOŃCZENIOWE (1) Z usług wykończeniowo-malarskich korzystałem już kilkukrotnie i naprawdę... Dominik Polecam usługi Firmy Stelmaks (1) Firmę cechuje fachowość, rzetelność i solidność. Właściciel firmy jest... Dorota Słocka Gorąco polecam! (2) FHU Florian to firma oferująca usługi na "europejskim" poziomie. Wysoka... Magdalena Uczciwa i solidna firma (1) Z czystym sumieniem możemy polecić usługi pana Piotra Bonina. Nasze... Dorota zgrana i sympatyczna ekipa fachowcow (2) po uzyskaniu bezpłatnego kosztorysu oraz wszelkich informacji dotyczących... Ewelina