Uważajcie na tego typa !!! (1) dlaczego zła opinia to on doskonale wie, nie odpuszczę mu , miał wyremontować... ag Tez robilem remont....i jestem zadowolony (1) Tez robilem remont, w ciagu pieciu lat trzeci .mialem wielu fachowcow i wiem... Atryr firma ok (1) Remonty-Bud znalazłam w internecie przez przypadek zaciekawila Mnie ich... Aleksandra
Cyklinowanie (1) Mam starą sosnową podłogę (deski). Potrzebna była renowacja parkietu... Klient Dobry fachowiec !! (1) Pan wykonał swoją pracę sumiennie i bez naciągania. Na pewno jak zajdzie taka... Anna Rowińska POLECAMY (1) Polecamy usługi tej firmy. wszystko wykonane zgodnie z projektem i... MRŁ Nie polecam korzystania z uslug w tej Firmie (1) Nie polecam korzystania z usług w tej Firmie Wykończenie ułożenia płytek... Ewa 100% profesjonalizm!!! (1) Nietuzinkowa ekipe remontowa,z jaka mielismy zaszczyt wspólpracowac w... Agnieszka Piskorska Przykład usługi, jak nie powinno się wykonywać robót instalacyjnych. (2) Umowa dotyczyła wymiany ogrzewania całościowego (węzeł, grzejniki, rury) i... Krystyna Flisak POLECAM (1) z usług Pana Tomasz korzystałam dwukrotnie, remont łazienki i przebudowa... ASia polecam (1) polecam ten team wszystkim majacym w zanadrzu jakis remont teraz na rynku... andrzej do bani!!! (3) Nie polecam!!! Panowie-"fachowcy", którzy prawdopodobnie widzieli jak wujek... Piotr Polecam (1) Bardzo profesjonalna firma, wszystkie prace zostały wykonane w/g projektu bez... Krystyna Warka od stanu developerskiego do zamieszkania (1) Firma Nova-Patryk S., wykonała kompleksowo, zgodnie z projektem, wszystkie... H.S. Szybko, sprawnie i tanio ! (1) Skorzystałam z usług tego Pana i muszę powiedzieć, że jestem bardzo... Anna PEŁEN PROFESJONALIZM (1) Była szybka i trudna robota do wykonania, wszystko przebiegło wg planu termin... Biurowiec CID POLECAM (1) Kompetencja , fachowość ,otwartość umysłu . Bardzo dobry fachowiec , godny... Grażyna POLECAM WSZYSTKIM (2) Mieszkam na przymorzu. Firma przeprowadziła u mnie remont bardzo... Beata REWELACJA - BARDZO DUŻA ROBOTA A WSZYSTKO ZROBIONE SUPER! (1) Pan Tomek wykonywał u mnie remont w mieszkaniu kilka lat temu i zrobił to w... Magda Bardzo solidnie !!! (1) Jeśli ktoś poszukuje bezstresowego kontaktu z fachowcem, a potem rzetelnie... Ola