Remont (1) Można zaufać, wykonanie usługi pierwsza liga Piotr A. Urzędowska - opinia (1) Firma godna polecenia. Ciekawe pomysły na aranżację. Profesjonalizm oraz... A. Urzędowska uczciwie i rzetelnie (1) Szczerze polecam usługi Pana Krzysztofa. Przed rozpoczęciem remontu... Krystyna
kamylson - opinia (1) Bardzo sprawda i dokładna ekipa. polecam kamylson zadawolona (1) Firma bardzo solidna. Właściciel nie uchyla się od odpowiedzialności. Polecam ilona bardzo dobra profesjonalna firma (1) bardzo dobra profesjonalna firma yem ok (1) Tanio i szybki czas realizacji. Jestem zadowolona z usługi. Polecam Julita alder- polecam (1) Godna polecenia szybka i sprawna kompleksowa usługa. Wykonywali u mnie... camel solidna robota (1) Dziękuję za terminową i solidną pracę. Wykonawca miał potrzebne narzędzia,... Aleksandra Kiewisz Profesjonalnie (1) Remont łazienki i ubikacji wykonany został w sposób staranny. Prace... Pan Gienek Z czystym sumieniem polecam firmę SNAP! (1) Moje spostrzeżenia po ich pracy w moim domu są następujące: - P. Andrzej... Marek Smolski Uslugi budowlane na europejskim poziomie - REWELACJA (4) W polowie zeszlego roku, kupilismy z zona dzialke. Znajomi uprzedzali nas, ze... Pawel Polecam (2) Polecam wszystkim firmę PHU Florian. Profesjonalna i rzetelna robota. Zawsze... Piotr K. masakra (1) uwazajcie kochani bo szkoda pieniedzy , wszystko bedzie do... EWA CZUŁOWSKA super! (1) Jestem bardzo zadowolona z usług firmy Alder. Panowie sa sympatyczni i znaja... Roxana bardzo dobra ekipa (1) Z ekip pracujących przy budowie mojego domu, była to zdecydowanie najlepsza... Paweł Pozytywnie (1) Dobra jakość za rozsądną cenę. Pan Tomasz jest dobrym fachowcem, ponadto... Rafał Prace Remontowe w mieszkaniu deweloperskim (1) Polecam firme Spec-Bud wszystkim ktorzy planuja remont Maria W. Rozwiązanie odpowiednie do oczekiwań (1) Świetnie poradził sobie ze starą łazienką Jola Solidnie i niedrogo.......... (1) Pan Krzysztof jest odpowiednia osoba na odpowiednim miejscu. Szybki remont... Maksymilan Jaca