Remont kapitalny parterowego domku jednorodzinnego (1) Pan Krzysztof wykonał u mnie remont 4 pokoi, kuchni wraz przeróbkę i remont... Aleksandra Kramarz polecam firme (1) Konkretni fachowcy,szybko i sprawnie pracują bez fuszerek po wykonanej pracy... agnieszka Polecam (1) Są konsekwętni w wykonywanej pracy. Leszek
warto (1) Firma godna polecenia - malowali i tapetowali pokoj. Prace wykonane fachowo,... Maria Gorska uczciwie (1) Z usługi korzystaliśmy na przełomie listopada i grudnia , praca polegała na... Piotr Przybyła Szybki remont (1) Witam, polecam firme Alder, wykonywali u mnie profesjonalny remont... K.Szeremeta Dobry fachowiec (1) Bardzo dobry fachowiec. Szybki kontakt, wycena i krótki termin wykonania.... kati_r Karol - ocena (1) Bardzo polecam państwu tą oto firme . Rzetelnie i zgodnie z umowa dokonali... Karol Skorek Rewelacja (1) Firma solidna, obsługa fachowa, cena za usługę przystępna, panowie... Marta Malgips - polecam ! (1) Szczególnie ekipa Pana Macieja. Zawsze miał czas dla nas, gdy tylko... Szydłowscy Gd-Żabianka Remont lokalu (2) Kompleksowy remont lokalu usługowego został zrealizowany w sposób... Mateusz Wszystkim gorąco polecam (1) Panowie bardzo sprawnie się uporaliz remontem, szef firmy jest bardzo miły i... D.W. NIE POLECAM (2) WCZEŚNIEJSZE OPINIE CHYBA RODZINA WYSTAWIAŁA! UWAGA NA PSEUDO EKIPĘ! MAJĄ... NIE JESTEM ZADOWOLONY solidne wykonanie (1) wymieniałem okna, wymiana polegała na zmniejszeniu światła okna, wmurowaniu... zibi Dobrze!!!! (1) Wykonanie Terminowe(podkreślam), dokładne, dobre, Pozwolił mi unikną ć wpadki... W. Chomka Polecam. (1) Robota polegała na kompleksowym wykończeniu dwóch łazienek plus położenie... Leszek Dziękuję za pomoc i naprawę futryn. (1) Polecam i rekomenduję usługi pana Musiała. Wacław Szybko i sprawnie (1) Zdecydowanie polecam usługi firmy Twój Pomocnik. Naprawa wykonana szybko,... Gosia Jacek Skibicki - opinia (1) Solidna firma, godna polecenia. Prace wykonywane w terminie. Jakość robót na... Jacek Skibicki zdecydowanie polecam (1) bardzo solidnie wykonana praca oraz znakomite doradztwo w wyborze materialow. Kaja Kanska