REWELACJA (1) Bardzo sympatyczni Panowie, zgadzam się z Panią Roxaną, że faktycznie... Agnieszka Szybko i solidnie. (1) Skorzystałem z usług Chatynki. Miałem do przycięcia 2 pary drzwi, do... Zdzisław Pomrukowski Profesjonalnie i szybko (1) Pan Krzysztof wykonał u nas remont mieszkania w stanie developerskim. Jego... Justyna
Solidna firma (1) bardzo dobra jakosc uslug i oferta jestem bardzo zadowolony z remontu... Mateusz Popielarz Polecam (1) Polecam Pana Andrzeja, solidna firma, fajne pomysły własny transport,... Piotr Polecamy (2) Bardzo dobry kontakt z Panem Krzysztofem. Podczas remontu stała współpraca... Łukasz i Monika ŚWIETNYA KOMUNIKACJA, SZYBKA I SOLIDNA REALIZACJA (1) Firmę pana Bogdana charakteryzuje wysoka jakość usług, świetny kontakt z... Marcin Opinia (1) Zleciłem tej firmie wykonanie remontu mieszkania. Wszystkie etapy, począwszy... Jacek Bóll Nowaczyk - opinia (3) Niestety nie polecam. Rok po remoncie co i rusz wychodzą uchybienia. Przy... Nowaczyk Profesjonalne wykonanie. (1) Pełen profesjonalizm, rzetelnie, sprawnie wykonana robota. Chętnie skorzystam... G.Nieznański Polecam (1) Gorąco Polecam.Panowie szybko i sprawnie wycekolowali oraz pomalowali u mnie... zadowolona klientka Gorąco polecam (1) Fachowo, szybko, sprawnie, po wykonanej usłudze zawsze pozostawiony porządek,... Bogdan tomasz kiljanski - opinia (1) dobrze wykonal prace, nie bral zaliczek, jestem zadowolony z jego uslug tomasz kiljanski ODRADZAM (1) Prawda jest taka: ten człowiek nie ma ekipy do remontów. W czasie remontu... zleceniodawca zdecydowanie rzetelna firma (1) Firma wyspecjalizowana w tym co robi, zna się na rzeczy. właściciel twardo... Były Klient Fachowość ponad wszystko (1) Polecam fachowiec godny polecenia, sumienność, dokładność, niewygórowane ceny... Andrzej z Gdyni Szybko i solidnie (1) Panowie robili u mnie kompleksowy remont kuchni ( szpachlowanie,... Paweł adaptacja poddasza (1) miałam problem z wyborem odpowiedniej firmy remontowej, ponieważ jestem... Agnieszka Liberadzka !rach-ciach na 6! (3) Jeden telefon i za pół godziny ekran wisiał "jak ta lala". Polecam... aga Remont mieszkania w opłakanym stanie Gdańsk Ul.Św Ducha (1) Dzięki współpracy z projektantem wnętrz,z przyjemnością stwierdzam że końcowy... Remigiusz