Polecam w 100% (1) Kapitalna ekipa, prace wykonane perfekcyjnie,wszystko zgodnie z wstępnymi... Zdzisław Woźniak malowanie kawalerki (1) polecam wszystkim uslugi Pana Krzysztofa. malowanie mieszkania i kilka prac... ola, zaspa Oby więcej takich profesjonalistów na rynku (1) Firma pana Karola Węgrzynowskiego to ekipa zawodowców, ale ceny są bardzo... Grzegorz68
POLECAM!! (1) szukałam na cito kafelkarza....nie jest to zbyt łatwe... a to że nie ma... justyna p. przymorze ZDECYDOWANIE NIE POLECAM osoby tego Pana! (1) O tym, czy sie zna na cyklinowaniu, nie zdążyłam sie przekonać, bo nawet nie... Em (...) Partacz (1) Miało być "szybko-tanio-solidnie". Przed podpisaniem umowy i... Marek Racja - fachura! (1) Gorąco polecam! Marian Firma godna polecenia (1) Zakres prac to: ocieplenie poddasza wełną, wymiana okien, położenie ścian K-G... TJ zdecydowanie nie polecam (1) Pan kładł u mnie kafelki. Takie fuszerki nie widzieliśmy dawno.Fugi są... nikita ODRADZAM WSPÓŁPRACĘ (1) Współpracowałam z tym człowiekiem przy 2 realizacjach moich klientów.... Anna POLECAM (1) W pełni profesjonalne podejście do tematu. Fachowe doradztwo i super pomysły.... MiH Pierwsza klasa :) (1) Po długich poszukiwaniach znalezlismy oferte Pana Mariusza. Wielki plus za... Aleksandra Kępka NIE POLECAM!!!! (1) NIE POLECAM Pan Tomasz jest osoba niesłowną i nieterminową (początek prac... Tomek Profesjonalnie wykonany remont. (1) Firma działa bardzo sprawnie i rzetelnie. Zawsze punktualni, na budowie pełen... Bell Visage Polecam w 100% (1) Ekpia Pana Jarka i sam Jarek to fantastyczni fachowcy! Są terminowi i... u.sajewicz-radtke Polecam (1) Dobra firma: kulturalna obsługa i bezproblemowa ekipa. Szczególnie glazurnik... Łukasz i Katarzyna Ś. Bezproblemowo, solidnie i w terminie (1) Polecam Pana Pawła każdemu kto chce mieć solidnie i kompleksowo wykonaną... Piotr Pełen profesjonalizm (1) Firmę znalazłem w internecie.Miałem wielkie obawy, gdyż jak wiadomo, każdy... Tomasz Żaworonek Projekt i remont (1) Dziękuję za sprawnie przeprowadzony remont kuchni i jadalni oraz dużą pomoc... Joanna z Gdańska PRAWDZIWY FACHOWIEC- POLECAM! (1) Gorąco polecam p. Jarosława. Miałem do połozenia płytki w kuchni i w... Paweł S.