Pełen profesjonalizm
Firmę znalazłem w internecie.Miałem wielkie obawy, gdyż jak wiadomo, każdy wolałby współpracować z kimś poleconym, ale niestety, nie miałem wyboru a czas naglił, i w dodatku musiałem też wyjechać z kraju. Zostawiłem klucze od mieszkania, parę notatek i odręcznych rysunków projektu i zostawiłem firmę bez nadzoru. Kosztorys miałem w ciągu 24h ze wszystkimi szczegółami i terminem zakończenia prac. Projekt obejmował sufity podwieszane z oświetleniem Led i lampami wpustowymi bezramkowymi, sufit podwieszany wielopoziomowy i wieloelementowy, ściankę tv przechodzącą łukiem w sufit podwieszany, ścianki działowe, podłączenie okapu wyspowego. Prace nie należały do najprostszych technicznie. Rezultat wykonania był niesamowity. Wszystko gładkie, równe, co do milimetra zgodnie z moją wizją. Robota warta swojej ceny i czas pracy taki jaki był zakładany. Nie było co poprawiać i do czego się przyczepić.Idealnie tak jak to sobie wyobrażałem. Miłym zaskoczeniem tez było wysprzątane mieszkanie. Pełen profesjonalizm.Polecam.