zawodowcy polecam (1) zawodowcy polecam Zennon REMONT KUCHNI (1) PAN KRZYSZTOF WYKONAŁ REMONT KUCHNI -PROFESJONALNIE ZAPLANOWAŁ ILOŚĆ... BEATA Z SUCHANINA bardzo polecam (2) minęło trochę czasu i jestem zadowolona z wykończenia mieszkania. Nic nie... Agata
Super łazienka (1) Witam, dzięki za precyzję i dobry gust bez was by nie wyszło tak ładnie!!!... Kasia Bardzo polecam (1) Mają super pomysły, perfekcyjne wykonanie, nie jest najtaniej ale warto! Kaczorowska Remont przedpokoju (1) Przedpokój w mieszkaniu moich rodziców z ciemnej nory przeobraził się w... Dominika Największy PARTACZ (1) Został mi polecony jako bardzo dobry fachowiec .Pomimo bardzo wysokich cen i... Krystyna Polecam (1) Bardzo solidna firma. Polecam współpracę! Maciej Green Service godne polecenia (1) Rzetelnie, szybko, czysto, solidnie :-) polecam atinat Rekomendacja w 100%! (1) Z firmy remontowej Pana Krzysztofa skorzystaliśmy z żoną niezwłocznie po... Jarek & Marta....& Leon ;) Szczerze polecam (1) Firma poprostu super. Panowie u moich rodziców układali panele. Praca... Wioletta polecam (1) elastyczne podejście do Klienta, fachowe doradztwo, kompleksowa usługa, nie... ar2rro MAtemblewo II (1) Bardzo dużo niedoróbek oraz bubli. Jak się okazało wszystkie tarasy są do... mieszkaniec Kompleksowo i solidnie (1) Firma Rem-Instal przeprowadziła mi kompleksowy remont mieszkania. Ogarnęli... Marek - Żabianka Prawdziwi fachowcy!!! (1) Rem-instal robi praktycznie wszystko. Mieliśmy w mieszkaniu kilka rzeczy do... Maria i Jerzy Remont całego mieszkania (1) Remont całego mieszkania od stanu deweloperskiedo do "pod klucz". Minął rok i... AS Profesjonalna firma (1) Firma prezentuje profesjonalne podejście do klienta. Panowie są punktualni i... Aneta Sopot klientka (1) Polecam jestem zadowolona klientka kon - opinia (1) POLECAM JESLI KTOS CHCE WYSOKA JAKOSC WYKONANIA kon miła obsługa (1) porządnie doradził i wykafelkował mi łazienkę i balkon. polecam Marek Chojnacki