Fachowo i super ! (2) Polecam usługi remontowe firmy Remonty-Bud , super współpraca Pan Patryk i... Piotr można ich polecić (1) Bez rozpisywania się wiele - polecam, okna w nowo budowanym domu nnaprawdę... Asia Słowni , uczciwi, pomocni (1) Otrzymałem do nich kontakt od znajomego z polecenia, i sie nie zawiodłem,... Andrzej
Sprawnie i rzeczowo (1) Bardzo polecam usługi p. Krzysztofa, rzeczowe wyjaśnienia co do użytkowania... Magda RENOWACJA OKIEN (1) PAN ADAM WYKONAŁ RENOWACJE OKIEN W BUDYNKU NASZEJ WSPÓLNOTY W TERMINIE I PO... ADAM KORNACKI Fachowi i uczciwi rzemieślnicy (1) Po raz kolejny skorzystałem z usług tej firmy. Polecam każdemu, kto sparzył... Piotr Paweł Czeplewski - opinia (1) Szybki termin wykonania, ceny bardzo dobre, generalnie wszystko bardzo... Paweł Czeplewski POLECAM (1) Zachęcam gorąco do korzystania z usług cykliniarskich .Fachowość,... ok Polecam Firma godna polecenia (1) Firma wykonała cekolowanie z malowaniem,żadnych problemów,własciciel... celina Solidna ekipa (1) Chyba ostatnia solidna ekipa remontowa w Trójmieście. Szczerze wszystkim... Łukasz Bartnik Zdecydowanie polecam (1) usługi Pana Tomka ,które są solidnie fachowo i terminowo wykonywane ,a poza... Inka Nie ma lepszych :) (1) Z firmą ABA współpracuję od roku 2006. Zrobili mi w sumie 4 łazienki,... Mieczysław - Rumia Fachowiec (1) Ekipa Remaponu robiła u nas kompleksowy remont od przenoszenia źródeł wody i... TEKA położenie łupka na ścianie (1) Dziękuję za wykonaną pracę przez pracownika firmy Nova - pana Wiesława.... Joanna K. Fachowość,Szybkość i Zadowolenie (1) Potwierdzam powyższe pozytywne opinie.Usługa wykonana w sobotę i niedzielę... Andrzej Rzetelna firma (1) W ubiegłym roku, firma wykańczała kompleksowo nasze nowe mieszkanie. Ogólnie... Sławek pozytyw (1) Dobra jakość za rozsądną cenę. Firma ponadto potrafi doradzić i przełożyć... adam Ewa - opinia (1) Firma wykonała u mnie remont w mieszkaniu kilka lat temu i zrobił to w taki... Ewa Remont łazienki (1) Pan Krzysztof wykonał remont łazienki ze stanu deweloperskiego. Jestem bardzo... Piotr Bez uwag (1) Wykonywali mi wymianę stolarki okiennej, uwag brak mieli kilku dniowe... Mirek