ocena usług (1) Od zgłoszenia do realizacji czas 0,5 godziny i to w dzień świąteczny.... Klient SUPER FIRMA !!! (1) DRODZY PAŃSTWO, SZCZERZE POLECAMY WSPÓŁPRACĘ Z TĄ FIRMĄ. SĄ RZETELNI, CZASEM... AKTUALNY KLIENT polecam (1) KAFELKI, HYDRAULIKA, ELEKTRYKA, SZPAHLOWANIE MALOWANIE WSZYSTKO WYKONANE... MATEUSZ
Szybko, sprawnie i czysto. (1) Dzisiaj z rana miałem problem z zatkanym pionem w toalecie. Znalazłem wiele... Arni Najwyższa jakość usług !!! (1) Prawdziwi profesjonaliści, bardzo dokładni, stosujący najwyższej jakości... Kasia przeciętni (1) przeciętni Artur było ok (1) solidni, dokładni, małe opuznienie ale do wybaczenia za to doradzili uczciwie... Joanna Dobry wstęp, ale wykonanie dno (1) Do pomalowania był pusty pokój ok. 23 metrów. Odświeżenie ścian i sufitu, bez... MS doskonała współpraca (2) remont mieszkania wykonany wręcz perfekcyjnie, bez żadnych problemów. świetna... Marek Polaczek Andey - opinia (1) szybko i w sumie to nie drogo, panowie robili od rana do wieczora by jak... Andey Sprawnie i Szybko (1) Skorzystalismy z zoną z usług tej firmy, panowie wygładzili sciany w 2... Mariusz Waszkiewicz szybko, sprawnie i w bardzo miłej atmosferze (1) I ja dołaczę do grona bardzo zadowolonych z usług Fixa. Laptop został... Kasia W. PEŁEN PROFESJONALIZM (1) Jestem bardzo zadowolona z usług firmy RemBud, która remontowała mi... Asia Polecam (1) Polecam Firmę MERBUD jako solidnego wykonawcę prac remontowo-budowlanych Jan Talar Bardzo staranny i uczciwy fachowiec (1) Niezmiernie mi miło wystawić pozytywną opinię panu Krzysztofowi. Wraz z jego... Ewa, os. Leszczynowe Polecam (3) Najlepsza Firma bez zartów!! profesionalnie i nie drogo! Bedziesz zachwycony! animal Zadowolona klientka (1) Choć terminy były napięte a praca skomplikowana - Pan Mariusz stanął na... Alicja remont mieszkania (1) Miałam problem ze znalezieniem firmy remontowej. Okazało się, że nie mogłam... jadźla znowu u mnie (1) Firma ABA robiła u mnie kolejny remont / łazienka / tak jak za pierwszym... Piotr Bardzo dobra obsluga (1) Bardzo fachowa obsługa a zwłaszcza wykonanie, szczerze nie trafiłem jeszcze... Filip