szybko i sprawnie (2) mam małą łazienkę, zrobili w tydzień, jestem zadowolony Mirek REMONT (2) Firma Budmir wykonwała prace wykończeniowe mieszkania 105m2, w ciągu 2,5... Dariusz a ja jestem zadowolony ;-) (2) zrobił mi łazienkę, położył praktycznie same kafelki, resztę z oszczędności... Bartosz
Marzena - opinia (1) Korzystałam wielokrotnie, zawsze na czas niezależnie czy jest to usługa... Marzena Opinia (1) Pan Krzysztof przeprowadzał u mnie remont łazienki, WC i kuchni. Jest osobą,... Iwona Mieszkanie Gdańsk (1) Panu Jarosławowi zleciliśmy wykończenie nowego mieszkania w Gdańsku. Zlecenie... Ewa i Krzysztof zdecydowanie polecam (1) W maju skorzystałam z usług firmy Pana Jarosława. Do wykończenia było... Anna POLECAM KAŻDEMU!!! (2) Z czystym sumieniem mogę każdemu polecić firmę Pana Krzysztofa! Doskonały... Ola świetni (2) remont mieszkania - jeden szpachlował, drugi kafelkował łazienkę, pomocnik... Robert Lewandowski Godna polecenia (1) Korzystałam kilkukrotnie z usług tej firmy i jestem mile zaskoczona... Adam Łazienka (1) Po raz kolejny mam przyjemność wystawić panu Jarkowi pozytywną opinię za... Krzysztof firma krzak? (1) Ta firma w ogóle istnieje? Telefony kontaktowe nie działają ("nie ma takiego... miki Profesjonalizm na całej linii (1) Ze świecą szukać takich wykonawców! Podłogi Piątej Klepki są tak wykonane, że... Maciej Z Remont mieszkania w kamienicy (1) Usługi oferowane przez firmę Nova są na wysokim poziomie. Panowie z zespołu... Karolina Gorąco polecam (1) Fachowo, solidnie, czysto i szybko. Bardzo życzliwe podejście do klienta i... A.S. bardzo dobra firma (1) Jestem bardzo zadowolony z usług firmy Szydełko. Jedynie ceny są dość... pep SOLIDNA FIRMA (1) Firma niezwykle solidna, zdecydowanie warto zapłacić trochę więcej za tak... Joanna Oczywiście polecam (1) Chciałabym wyrazić opinię na temat współpracy z firmą Rem-Instal. Jeżeli... Alicja Remont kuchni (1) Ofertę Pana Mariusza znalazłam w internecie. Prace przebiegały bardzo szybko... Anna J. Serdecznie polecam!! (2) Jesteśmy z narzeczonym jak najbardziej zadowoleni z usług. Firma wykonała... Joanna Dąbrowska