Szybko solidnie i w dodrej jakości . (1) Szybko solidnie i w dodrej jakości,usługi zgodnie z projektem ,czysto i... Andrzej Polecam z pełnym przekonaniem. (1) Stanowczo i z pełnym przekonaniem polecam usługi Pana Sosina. Cekolowanie i... AURELIA KACAMAKIS niezgadzam sie z poprzedni opinią to bzdury, (1) to bzdury ta firma naprawde jest ok. fachowość, sumienność,jakość i dobre... marek j
1000 procentowe zadowolenie (1) Z firmą Nova realizowałem dużą inwestycję - wykończenie apartamentu. Zostałem... Kuba The Best Man in Poland (1) Juz od pierwszego kontaktu widac, ze ma sie do czynienia z czlowiekiem... Gosia K zadowolona klientka (1) Pan Bernard wykonywał remont dwóch pokoi w moim domu. Prace polegały na... Wiesława Solidna firma. Szeroki zakres usług (1) Korzystałem z usług 2 razy. I 2 razy nie miałem zastrzeżeń do jakości usług.... Piotr Szybko, sprawnie, solidnie, sympatycznie - SUPER (1) Handyman przyjechał mimo przeziębienia w sobotnie popołudnie (wcześniej... ŁB Prawda (1) Solidny, wiarygodny, uczciwy, rzetelny człowiek. Zna się na zagadnieniach... XDAN Gorąco Polecam (2) Fachowość, kompetencja, nawet w trudnych i beznadziejnych sytuacjach.... lemano nie polecam (2) Jeżeli zależy wam, aby remont przebiegł szybko i sprawnie to nie polecam... xxs polecam (1) Polecam usługi tej firmy . Remont mieszkania / hydraulika , szpachlowanie ,... Romek Kompleksowa obsługa (1) Od roku korzystamy jako restauracja z usług Pana Tomka. Ze współpracy... Janina Polecamy (1) Z usług firmy skorzystaliśmy na przełomie stycznia i lutego.Prace polegały na... Beata i Radek Bardzo dobry fachowiec! (1) Potrzebowałam w krótkim czasie odświeżyć pokój dziecka i wymienić panele... Agnieszka serwis pierwsza klasa (1) usługa naprawy drzwi balkonowych wykonana na najwyższym poziomie, takich... aneta Nie polecam! Wręcz ODRADZAM!!!! (2) W lipcu wstawiano mi okna wraz z parapetami,do których próbowano mi wcisnąc o... grażyna polecam (3) duza elastycznosc, wybudowane zgodnie z terminem, pomoc w zalatwieniu... PS Zakład Usług (1) Fajna firma, korzystałam z ich usług i jestem dumna z ich pracy, wszystko... Anita USŁUGI......POLECAM. (2) POLECAM PAŃSTWU wszelkie usługi p.Tomka, które wykonuje solidnie, uczciwie -... Aleksandra