Polecam (1) Polecam wszystkim tą firmę. Wszystko na czas dokładnie i staranie. Zbigniew Ocena prac (1) Firma pana Bartka wykonywała u mnie w czerwcu 2013 remont 2 tarasów oraz... JM Kompleksowy remont łazienki (1) Prace wykonane profesjonalnie, rzetelnie, z dbałością o szczegóły i w... Rafał
remont pokoju (1) bardzo jestem zadowolony z wysokiej jakości, szybkości i czystości wykonanej... Tadeusz Fachowiec godny polecenia (1) Bardzo konkretny, pomocny, sympatyczny i kontaktowy człowiek oraz świetny... Rafał serdecznie polecam (1) Jak najbardziej polecam usługi Bernarda Sosina i jego firmy. Malowanie i... Ola Sprawdzilam i polecam (1) Witam! Skorzystalam z uslug firmy Pro-Dom w szerokim zakresie (dot.... Katarzyna polecam (1) szybki czas realizacji,dosyć wysoka jakość wykonania, bardzo rozsądne ceny .... Alex remont kuchni (1) remont przeprowadzony szybko, czysto i sprawnie, firma godna polecenia jolacisowa kapitalnie wykonany remont kapitalny (1) Właściwie mogę się tylko podpisać pod innymi opiniami. Pan Krzysztof jest... kasia zdecydowanie polecam (1) Jestem zachwycona współpracą. Z firmą Pana Bernarda realizowałam już kilka... Kalina Serdecznie polecam (1) Serdecznie polecam usługi proponowane przez Pana Bernarda. Całkiem niedawno... Janusz Remont Kapitalny!! OSTRZERZENIE!!! (3) Firma Chatynka i jej wlasciciel wykonywali u mnie remont kapitalny mieszkania... JANEK Polecam (1) Miałem do zrobienia łazienkę w nowym mieszkaniu. Znalazłem Rem-Instal na... Michał Polecam (1) Polecam firmę Pana Bernarda. 100% profesjonalizmu, tapety położone... Łukasz Świetna firma (2) Serdecznie polecam, świetna firma , jakość wklejenia fototapety jest po... Marzena Muża Rewelacja - polecam (2) Firma Malgips, to naprawdę profesjonalne podejście.. robili mi całe... Adam Prace w domu jednorodzinnym (1) Firma wykonała w moim domu remont 3 pokoi oraz klatki schodowej. Wykonane... Irena Bukartyk Super jakość (1) Doskonała jakość obsługi - tapetowanie wykonane profesjonalnie, co jest... Jan Okno (1) Przed samymi świętami Bożonarodzeniowymi przyjechali wymienili okno i co do... Paulina