Profesjonalizm i rzetelność (1) Po raz pierwszy miałem przyjemność korzystać z usług Pana Jarka i absolutnie... Robert Rz. Znakomita Firma! (1) Witam serdecznie, w zeszłym miesiącu Pan Radek z ekipą wykonali u mnie... R. i E. R. Zdecydowanie Polecam (1) Generalny remont mieszkania 66 m2 Firma MERBUD wykonała w ekspresowym tempie... Bronisław
Polecam! (1) Bardzo solidna firma. Remont wyszedł lepiej niz sie spodziewaliśmy i przede... Ania i Piotr POLECAM (5) Bardzo polecam p. Jarka... to profesjonalny, życzliwy i uczciwy... Maria nierzetelna firma (1) Nieodbiera telefonu, nie potrafi wykonac uslugi w terminieustalonym przez... malgorzata Opinia (1) Super i profesjonalnie. Robota zrobiona ekspresowo. Fachowiec znoszący... P Profesjonalna firma (1) Z czystym sumieniem mogę polecić firmę Pana Bernarda. Miły i szybki kontakt... Jan Wysoka jakość usług (2) Ludzie reprezentujący firmę BUDMIR są uczciwi, rzetelnie i sumiennie wykonują... Beata Ordakowska remont mieszkania, zmiana paneli (1) Korzystałem z usług firmy przy remoncie generalnym mieszkania. Jestem... Tomek N. Niebo w sypialni (1) Dziękujemy za super efekt, niebo w sypialni swietnie wygląda. Polecam!!! Joanna polecam (1) Witam serdecznie. Bardzo dziękuję Panu Bernardowi za położenie tapet w... Krzysztof Polecam (1) Wykonywalismy remont domu. Obsługa bardzo miła, remont wykonany porządnie (... Jaroslaw GODNE POLECENIA (1) Z absolutnie czystym sumieniem mogę polecić usługi Pana Sosina. Szybko,... Marek dobry kafelkarz (3) nie ma co dużo mówić, łazienkę zrobił ładnie, narożniki w gebericie... Bogdan zadowolona klientka (1) Bardzo szybkie wykonanie, punktualnosc, profesjonalizm jestem bardzo... Jola Dobry HYDRAULIK (1) Solidny, fachowiec wykonał całą hydraulikę w moim domu, podłączył piec,... Barbara Remont łazienki (1) Dokładność , profesjonalizm i terminowość to trzy słowa , które opisują pracę... Alicja Gorąco polecam (1) Bardzo dziękuję ekipie pana Radosława za profesjonalne podejście do sprawy.... Elżbieta z Gdańska Płytki na balkonie (1) Zleciłem firmie położenie płytek na balkonie.Jestem zadowolony.Usługa... Lech Smolinski