Szczerze polecam!!!! (1) REMBUD to bardzo solidna firma. Wszystko fachowo wykonane. Wykonawca... Monika Rafał - opinia (1) W mieszkaniu Pan Sławek wymienił instalacje elektryczną położył płytki w... Rafał Prace w mieszkaniu - osiedle Garnizon (1) Współpraca z firmą przebiegła w bardzo miłej atmosferze. Profesjonalne... Agnieszka
Gorąco polecam i sama na pewno skorzystam ponownie (1) Pan Bartek ułożył u nas kafle. Po przykrych doświadczeniach z inną ekipą... Maya Solidna firma POLECAM (2) Firma New Vision wykonywała dla nas remont pomieszczeń biurowych (wymiana... KAS-SYSTEM Polecam! (1) PC to najlepsze rozwiązanie na wykończenie mieszkania, szczególnie polecam... Agnieszka K. Polecam korzystanie z profesjonalnej firmy. (1) Różnorodna oferta. Obsługa profesjonalna. Fajnie, że doradzają i podpowiadają... Łukasz 21 Witam! (1) Chciałem podzielić się opinią o firmie. Polecam wszystkim. Oferty są bardzo... Tadeusz lat 56 Budonika Gdansk ul.Struga 30 - nie polecam (2) dzień dobry przestrzegam wszystkich przed "fachowcem" jak w... Tool zlecenia (1) Witam ta firma wykonała dla mnie zlecenie wykonczenia mieszkania pod klucz i... krysiek Polecam firmę HOŁDA (1) Firma HOŁDA zajęła się kompleksową budową mojego domu jednorodzinnego wraz z... Krzysztof Konopka Abakus Art polecam (1) Polecam usługi firmy Abakus Art. Profesjonalna obsługa, wysoka jakość usług,... Teresa polecam Abakus Art (1) Firmę Pana Tomasza znalazłam przez Internet. Podczas pierwszej rozmowy... Renata Naprawdę warto! (1) Zdecydowałem się na usługę kompleksowego wykończenia wnętrz (od 0 /stan... Artur Ł projekt i realizacja kuchni (1) Zamówiliśmy projekt kuchni i wykonanie. Chwilę trzeba było poczekać. Za to... Ania i Piotr Magda - opinia (1) Firma robiła mi 2 mieszkania. Pierwsze remontowała, drugie wykańczała ze... Magda Polecam! (1) Na początku bardzo dziękuję za wykonanie remontu i świetną współpracę. Remont... Gosia Solidna firma (1) W kilku zdaniach , porządna firma , bardzo dobry kontakt, potrafią świetnie... M Polecam Perfect Construction (1) Krotko i na temat – było i jest ok; co prawda miałem 2 dni opóźnienia;... zadowolony klient Uwaga omijajcie tą firme (1) zanim wpakujecie się Państwo w podwójne koszty , wyceny mijają się z prawdą ,... Ania