Wspaniała współpraca (1) Piszemy z mężem jako zadowoleni klienci. W sumie nigdy nie piszemy w necie... Paweł Perfect Constrution (1) Witam, witam. Zdecydowanie polecam wykończenie pod klucz z PC. Dużo pracuję,... Robert MORENA (1) Wiele jest firm budowlanych, zapewne wiele z nich potrafi wykonać swoją pracę... Oskar
Dobra firma (1) Nie wiem o co chodzi, to chyba jakaś inna firma; Ja kupiłam wykończenie pod... JOHAN SZYBKO, PROFESJONALNIE (wykonanie w Wwie) (1) Pan Bernard polozyl u mnie fototapete w sypialni - o skomplikowanym wzorze.... Kasia Maria S. - opinia (1) Pan Jarosław jest rzetelnym fachowcem. Jestem bardzo zadowolona z jego usług.... Maria S. Polecam (1) Jestem bardzo zadowolona z przeprowadzonego remontu mieszkania (panele i... Małgorzata Solidny wykonawca (1) Obiecałem , że pochwalę . Szybko , solidnie . Pan Pawel dotrzymuje terminów... Tomasz Polecam (1) Chłopaki położyli co prawda tylko w sypialni tapete ale wszystko to szybko i... Konrad Remont (1) Firma wykonała moją łazienke ze stanu deweloperskiego do użytkowego a także... Konrad Fachowa robota (1) U nas wykonał wymianę instalacji elektrycznej. Rzetelny,uczciwy,pomocny po... Monika i Arek Rzetelny, uczciwy, kreatywny (1) Pan Tyszka jest rzetelnym i bardzo kreatywnym fachowcem. Potrafi doradzić,... Lech prace remontowe (1) Dowiedziałem się o tej firmie ze strony internetowej. Dobre opinie wśród... Piotr Garaż+pomieszczenie gospodarcze (1) Firma Ambud zbudowała u mnie garaż dwustanowiskowy wraz z budynkiem... Jarosław T. Piotr - opinia (4) Totalny bałagan i dno, zero doświadczenia mimo zapewnień o rzekomo... Piotr budowa i mieszkania i wykonczenie (1) OPINIA: Firmę Pana Marcina znalazłem w necie, ale po rozmowie i obejrzeniu... Krzysiek Brak skali ocen dla tego pseudofachowca wszystko jest na minus bo "1" to i tak za dużo (3) Jakoś nic nie pokrywa się z tym co widziałem i czego doświadczyłem w... zleceniodawca szybki remont (1) polecam, solidnie wykonana praca, w dobrym tempie i za dobra cene. Marek Polecam (1) Zazwyczaj wszystkie prace wykończeniowe w domu wykonuje samodzielnie, ale z... lukasz46k RYSZARD FABIAN DUSZYNSKI NIE POLECAM (1) Pobiera zaliczki nie wywiazuje sie z umow jest nieslowny nieodpowiedzialny a... k.