Remont łazienki (1) Dokładność , profesjonalizm i terminowość to trzy słowa , które opisują pracę... Alicja Gorąco polecam (1) Bardzo dziękuję ekipie pana Radosława za profesjonalne podejście do sprawy.... Elżbieta z Gdańska Płytki na balkonie (1) Zleciłem firmie położenie płytek na balkonie.Jestem zadowolony.Usługa... Lech Smolinski
POLECAMY !!! (1) Jesteśmy bardzo zadowoleni z pracy Pana Bernarda. Tapeta została położona... Piotr Szymański Jolanta - opinia (1) Zdecydowanie POLECAM. Bardzo solidne i profesjonalne podejście do pracy.... Jolanta Gorąco polecam!! (1) Skorzystałam z usług firmy na początku lipca - układanie mozaiki w brodziku... Marta S. Polecam (1) Remont w moim mieszkaniu (wymian instalacji elektrycznej i remont kuchni)... Wojtek Grzegorz - opinia (1) Firma profesjonalna, punktualna, czysta, jakość wykonania wysoka, czas... Grzegorz Bardzo polecam! (1) Jesteśmy bardzo zadowoleni z usług Pana Sławka. Wszystkie prace zostały... Monika Polecam (1) Wystawiona ocena dla pana Jarka jest oceną jak najbardziej pozytywną. Praca... Ewa Rewelacja!! (1) Solidne i profesjonalne wykonanie . Rewelacja. Fachowiec godny polecenia! Magda rewelacja (1) Pan Radosław to osoba bardzo kompetentna i rzetelna, do pracy podchodzi w... zadowolona Polecam z czystym sumieniem!!! (1) Polecam usługi Pana Bernarda z czystym sumieniem, naprawde rewelacja.... Robert Wykończenie nowego mieszkania (1) Niedawno skorzystaliśmy z usług Complex-Home i możemy polecić tę... anna Remont (1) Przy rozbudowie domu korzystałem z kilku podwykonawców ten odbiegał od... Tomasz Strzał w 10 (1) Spec-bud był którąś z kolei ekipą, która wykonywała dla nas remont i... lsobolew Remont (1) Potwierdzam wszystkie pozytywne opinie. Mieszkanie wykończone w ustalonym... Paweł Gorąco polecam. (1) Firma Pana Bernarda podjęła się specjalnie dla nas nietypowego zlecenia, bo... Blanka dobry fachowiec (1) Serdeczny Pan wykonał dla mnie remont 2 Łazienek. Prace przebiegły sprawnie... Marcin Osowa Bardzo dobra firma (1) Niniejsza opinia jest wyrazem całkowicie niezależnej obserwacji i wniosków na... Bartosz