Gorąco polecam! (1) Ten pan kładł u mnie tapety w domu - bardzo solidny, do tego skrupulatny. Jak... Przemysław Zdecydowanie polecam ;) (1) Fachowo wykonana praca. Bardzo dobry kontakt z panem Bernardem. Tapeta... Paulina dobry fachowiec (1) Polecam usługi firmy Komplex, bardzo rzetelne wykonanie, nie trzeba pilnować... magdalena
gorąco polecam ! (1) Solidnie, profesjonalnie, dokładnie i szybko ! Polecam usługi firmy BERNARD... Gosia Szybko-sprawnie-ładnie (1) Pan Bernard tapetował u mnie w mieszkaniu dwa razy. Najpierw przedpokój,gdzie... Magdalena Tomek - opinia (1) Jak najbardziej polecam p.Bernarda i jego usługi . Wszystko wykonuje... Tomek polecam wszystkim (1) bardzo sprawna i rzetelna ekipa, mieszkanie wykończono bez żadnych... małgorzata Oszust i tyle (2) W firmie Budex-s z Wejherowa zamówiłam płytki z lica cegły, a dostałam środki... m wszystko ok. do momentu kiedy zapłacisz (1) Zamawiałem lica z cegły, miały być przywiezione.Nie chciałem wysylki,bo... tolszan Polecam (1) Fachowa obsługa. Prace wykończeniowe na najwyższym poziomie. Warto było... Piotr Zakrzewski Jak najbardziej polecam. (1) Pan Sosin podjął się położenia tapety oraz przemalowania jednej, bardzo... Monika Grażyna - opinia (1) Remont przedpokoju wykonany bardzo szybko,solidnie.Zerwanie starej... Grażyna Brygada na 102 (1) Korzystałam z usług Pana Michała, muszę powiedzieć na początku, że nie jestem... Anna Rychlicka Remont kawalerki 36 m (1) Pragnę podziękować firmie za wykonanie remontu w moim mieszkanku. A przede... Marta Kompetentny zespół budowlany Spec-Bud (1) Zlecenie dotyczyło sfinalizowania prac budowlanych ze stanu deweleporskiego w... Jadwiga O. remont łazienki (2) Profesjonalne podejście, jasno przedstawione etapy pracy, realizacja wg.... Asia Bardzo mile zaskoczony - POLCEAM (1) Witam. Pan Bernard mimo swojego młodego wieku jest bardzo doświadczonym... Mariusz ok! (1) Witam ja korzystalem z uslug firmy dwa razy raz trafilem na duet panów... Jan dobrzy kafelkarze (2) Remont lazienki i kuchni swietnie wykonany. Polecam wszystkim Czarek Janiszewski Super! (1) Dzięki panu "Złotej Rączce" mamy podłączoną lampę sufitową. Kontakt z firmą... Agnieszka