Piotr - ocena (3) Polecam! Powierzyliśmy szpachlowanie mieszkania oraz malowanie. Umowa zgadza... Piotr Natalia Chwojnicka - ocena (1) Szczerze polecam firmę. Od pierwszego kontaktu czuć było zaangażowanie i... Natalia Chwojnicka Kj - ocena (1) Zdecydowanie polecam, wszystko mega sprawnie Kj
Monika - ocena (1) Moja ocena pracy Pana Grzegorza Kudlek (Ciesielski) jest negatywna. W... Monika Mateusz - ocena (2) Z czystym sumieniem polecam firmę usługi remontowo-budowlane Grzegorz Kudlek... Mateusz Malgorzata - ocena (1) Super usługa, Bardzo dokładnie, szybko i cena super. Dziękuję bardzo Malgorzata Przemysław - ocena (1) Polecam firmę Tender. Remont przeprowadzony fachowo i terminowo. Został... Przemysław Beata - ocena (1) Remont łazienki wymiana elektryki nowe puszki na korytarzu malowanie ścian na... Beata madzialll - ocena (1) Biorąc firmę kompletnie w ciemno, stwierdzam, że nie ma żadnego powodu do... madzialll Joanna Kuj. - ocena (1) Bardzo dziękuję za renowację moich mebli kuchennych. Efekt przeszedł moje... Joanna Kuj. skoczylas - ocena (1) Zdecydowanie polecamy. Zatrudnieni panowie są punktualni i rzeczowi. Jakość... skoczylas Niebrzydowska Elzbieta - ocena (1) Dziękuję panu Sławkowi i Grzegorzowi za remont kuchni i przedpokoju położenie... Niebrzydowska Elzbieta Maja - ocena (1) Jestem zadowolona ze współpracy z firmą Tyrma. Wszystko wykonane... Maja Marcin - ocena (1) Remont wykonany sprawnie, zgodnie z ustaleniami i w terminie. Dobry kontakt,... Marcin Małgorzata & Paweł - ocena (1) Chcielibyśmy podziękować za sprawnie i profesjonalnie przeprowadzony remont... Małgorzata & Paweł Michał - ocena (1) Przejrzysta wycena, kontakt o każdej porze i kompleksowość prac (od wyburzeń... Michał Mateusz Pagel - ocena (1) Bardzo serdecznie polecam firmę Tyrma. Prace zostały wykonane solidnie oraz... Mateusz Pagel Michał - ocena (1) Pana Patryka wybrałem dzięki temu portalowi, po przeczytaniu pozytywnych... Michał Amadeusz NYC - ocena (1) Firma Raw wykonywała u mnie modernizację pokrycia dachowego Usługa wykonana... Amadeusz NYC W.gabba - ocena (1) A porażka, kupa nerwów...nie polecam absolutnie! W.gabba