Zadowleni (1) Solidna i naprawde rzetelna frma, rewelacyjni specjaliści! Duży wybór... Ada Cz. polecam (1) Polecam. Pomogą w wyborze aparatu słuchowego. Urszula zadowolona (1) Potwierdzam kazda zamieszoną tu opinię! Firma godna polecenia! Elżbieta Król
Polecam! (1) W tej firmie byłem z mamą. Proponują różne aparaty, zdecydowaliśmy się... Marek POLECAM! (2) Miałam ogromne szczęście, że trafiłam na tę poradnię. Profesjonalna obsługa z... Zofia Polecam (1) Pełen profesjonalizm, obsługa na najwyższym poziomie. Nosze aparaty od lat i... Weronika S. Najlepsza poradnia (2) Zdecydowanie najlepsza poradnia w Trójmieście. Wyjątkowo miła zawsze... Krzysztof Ciechanowski polecam (1) Odwiedziłam gabinet z Babcia. Obsługa miła,sympatyczna i człowiek czuje ze... BASIA Polecam serdecznie (1) Polecam bez wątpienia jak dla mnie najlepszą poradnię słuchu w Gdańsku.... Jakub POLECAM !! (1) Polecam poradnię OTO-MED. W innych placówkach nie byli w stanie dopasować... Kasia super poradnia (1) byłam z dzieckiem na badaniach ,polecił mi tą placówkę laryngolog.Dziecko... Marzena