Ożeł morze, a małpy to co ?

No a gdzie podziały się moje refleksje zoologiczne ?
Portal tromiasto.pl wrogiem natury ? Chyba będę musiał powiadomić WWF, bo to czysta dyskryminacja zwierzaków, brak tolerancji dla naszych kuzynów z rodziny naczelnych. Chyba to sięgają jakieś macki antylekologiczne, ktore sprawiły, że w Gdańsku wycięto wszystkie drzewa w okolicy torów kolejowych i wycina się las na Ujeścisku. Żeby Ziemia nie zamieniła się w Planetę Małp ?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

orzeł :)

mimo prawie 39 stopni temperatury ciała mego 'oŻeł' nie przechodzi ;) nie ma to co prawda znaczenia dla merytoryki ale.. no właśnie.. o co tu w ogóle chodzi?? jak drzewa się wycina to mnie się też nie podoba ale naczelne dziko w kraju nad Wisłą?;):)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Re: orzeł :)

ożeł morze.. orzeł może.. orzeł morze orze;):)) czekam na leki;)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

"czekam na leki;)"

Julka może podziel się z autorem wątku. :)))
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Niczym z nikim się nie będę dzielił, już raz się podzieliłem - że ja pracuję, a oni rządzą, no i wyszło,że orzeł nic nie może. Ja płacę, a oni kasują. No more. Od teraz idę na pełną pulę.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Nie "orzeł morze" tylko "ożeł morze",
bo jak wiadomo "orzeł nic nie może", nawet nad morzem, choć kiedyś mógł, ale to nie orła wina...
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

@ Julka.luv

O to musi pani spytać adminów, bo ja też nie kumam, choć podejrzenia pewne mam. A swoją drogą proszę zerknąć na forum "Polityka", bo tekst jest a propos.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum

Czy ktoś ma dowody ? (4 odpowiedzi)

Na aresztowanie w stanie wojennym łowcy absurdów vel Zetjot ?

Nowy rok (3 odpowiedzi)

Znienawidzony Tusku żebyś Ty zniknął z tego świata to byłoby najlepsze życzenie na nowy rok

Panie Tusk daj ludziom spokój (3 odpowiedzi)

P Tusk jest Pan kłamcą oszustem skompromitowanym człowiekiem niech Pan da Polsce spokój i nie...