Katharina Neuhaus - opinia (1) Super sklep, bardzo miła obsługa i odpowiednia cena. Bardzo mogę to miejsce... Katharina Neuhaus Bardzo dobry sklep (1) dastalem wszysto co chciałem ,to rzadkośc bez czekania " na jutro".Polecam... Ludwik SUPER SKLEP (1) Dobrze zaopatrzony sklep ,duzy wybór akcesoriów ,fachowa obsługa .Z... Bronisław
OJEJ,OJEJ, MOWIĘ WAM........... (1) Ojej,Ojej mówię Wam aleeeeeeeeee firma,kupwałam bateryjkę do mojego... Natalia Dobra firma (1) Asortymen super,miła osługa,polecam kabanos Porządny sklep! (1) Polecam, Transpol, kupuje od lat. Mają części które trudno znaleźć u innych.... Aleksander wesołe jest życie staruszka !!!!! (1) Super firma ,kupiłem u nich baterię do auta,nie dość że dostałem upust dla... LUDWIK fajny sklep dzisiaj takich juz prawie nie ma (1) Ciekawy asortyment,niektóre towary to prawie rarytasy!!! Natalia niespotykany sklep (1) Trafilam na swietny sklep.Szukałam zarowki reflektora do mojej meganki w... Patrycja piora do szarana (1) Sluchajcie extra sklep!!!!!Moj maz szukal pior do naszego szarana tydzien i w... Natalia