Dobra wizyta (2) Wszystko ok. Wizyta terminowa, lekarz miły i rzeczowy. Jestem zadowolona. Izabela Fachowiec (2) Pan Doktor Konczalski to fachowiec. Wszystko jak najlepiej zrobione. Pełen... Dobry człowiek skleroterapia (3) Skorzystałam z zabiegu zeszłej zimy. Bardzo dobre efekty, zabieg szybki oraz... baska55
Takie cechy się ceni (2) Bardzo miły i fachowy doktor. Odpowiedział mi na wszystkie pytania, bardzo... Ernest Prawdziwy lekarz (2) Co tu dużo mówić - polecam z pełną odpowiedzialnoscią. Już sam fakt zebrania... Klemens rewelacja (2) Naczynka na nogach zniknęły zabieg niebolesny Pan doktor prawdziwy... Stanisław Umie pokierować leczeniem (2) Miły i sympatyczny człowiek, nie lekarz. Pisze tak na przekór, bo niektórzy... Waldemar Sympatyczny (2) Tak sympatycznego Pana Doktora nie spotkałam jeszcze nigdy - profesjonalizm i... Andrzej Polecam (2) Polecam - widać że lekarz doświadczony i kompetentny i co najważniejsze jest... Halina Zadowolona z efektu!!! (2) Miałam naczynka na nogiach i małe żylaki,troche szczypie gdy lekarz... Agnieszka