Wszystkim, którzy kochają swoje YORKI( i nie tylko) cenią fachową, kompleksową usługę pielęgnacji przeprowadzoną w ciepłej atmosferze GORĄCO POLECAM SALON CHAMPION .
Właścicielka EWA MIETZ to osoba pełna ciepła w kulturalny sposób udziela wszelkich informacji na każdy temat związany z pielęgnacją zwierząt.Ja osobiście miałam problem z moim yorkiem (trochę go za bardzo rozpieściłam)i w innych salonach nie mogłam nad nim zapanować za co spotykała mnie tylko krytyka i w rezultacie nie mogłam zadbać o "Nino".
W Salonie Champion od wejścia NINO został otoczony opieką przez panią EWĘ - od razu poznał się na dobrym człowieku-bez najmniejszych oporów oddał się kąpieli ,myciu ząbków i uszków, ma obcięte pazurki i pięknie wystrzyżoną fryzurkę.A ja w tym czasie słuchałam rad jak postępować z moim' rozkapryszonym maleństwem' bez słów krytyki ZA TO z profesjonalnym podejściem pani EWA pomogła mi rozwiązać moje i NINA problemy.Za co jestem ogromnie wdzięczna.
TERAZ JA I NINO JESTEŚMY SZCZĘŚLIWI!!! BĘDZIEMY DBAĆ O SIEBIE TYLKO U PANI EWY MIETZ w SALONIE CHAMPION w SOPOCIE
PS
Żałuję ,że wcześniej nie poznałam pani EWY zaoszczędziłabym sobie i NINO stresu jaki spotkał