Pani Ewa - niezastąpiona! (1) Jestem właścicielką trzech cavalierów i nie spotkałam jeszcze większej... Ania Pani Ewa jest najlepsza! (1) Szukam właśnie jakiegoś innego groomera, bo u Pani Ewy trzeba czekać na... Justyna NIE POLECAM (2) Salon totalnie nieprzyjazny kotom. Pomimo iż właściciele wiedzieli, że... Joanna
SUPER (1) Byliśmy po raz kolejny, super i rewelacja to mało powiedziane, do Salonu... Łukasz Najlepszy salon na świecie (1) Pani Ewa to wspaniała osoba, ma nie samowite podejście do psiaków, a oprocz... Patrycja Gorąco polecam (1) Pani Ewa ma niesamowite podejście do psów. Bardzo profesjonalnie zajęli się... Marta REWELACJA (1) W salonie u Pani Ewy byliśmy dwa razu, podejscie do psa jak i do własciciela... Łukasz Ewa - opinia (1) Od zeszłego piątku jestem właścicielką suczki Soni ,którą zabrałam z... Ewa Idźcie raz, a będziecie chodzić już zawsze ;) (1) Pełen profesjonalizm, doskonała znajomość psich zachowań, wyrozumiałość dla... Gabrysia Polecam (1) Do pani Ewy trafilam z moim pieskiem juz downo, korzystalismy z uslug... Dagmara Butalewicz Polecam (1) Byłam w salonie z moją małą suczką rasy York. Była to nasza trzecia wizyta u... Monika Polecam (1) Moja wizyta z psem była pierwszą i na pewno nie ostatnią. Pani Ewa jest... anna Polecam gorąco :) (1) Była to pierwsza wizyta naszego maltańczyka u fryzjera, a my również nie... Weronika Ewa Romasz - opinia (1) Bardzo polecam. Nasz Bakcyl odwiedzał salon kilkakrotnie i zawsze wychodził z... Ewa Romasz Profesjonalizm (1) naprawdę salon gody polecenia w 100%:-) BYŁAM PIERWSZY RAZ I BĘDĘ JESZCZE NA... ania M&K - opinia (1) super, profi podejście do zwierzaka mimo że zwierzak z zaawansowanym ADHD,... M&K Super (1) Byłam z moim psiakiem na strzyzeniu wyglada super byl bardzo grzeczny... klientka Jeden z najlepszych salonów w Polsce (1) Polecam z całego serca. Jestem właścicielką dwóch piesków i regularnie... Agnieszka Pełna profeska (1) Bardzo miłe i profesjonalne podejście do pieska. Polecam wszystkim którzy... Coco Polecam (1) Witam jestem stala klientka pani Ewy i zawsze jestem zadowolona z uslugi.... Karina