PARANOJA PRZEDSLUBNA!

Temat dostępny też na forum: Wesele bez ogłoszeń
SWIERDZILAM ZE JEST TAKICH PAR WICEJ:)TZN
CZY WY TEZ MACIE TAKIE BURZE Z DRUGA POLOWA?:)KLOTNIE CO CHWILA,PRZE,YSLENIA CZY DOBRZE ROBIE ITD?
JA JUZ STWIETDZILAM ZE MUSZE BRAC COS NA USPOKOJENIE BO TAK REGULARNIE GOTUJE SIE WE MNIE CO DRUGI DZIEN:)HIHI,TERAZ MAM POLEWKE Z TEGO ALE JAK PRZYCHODZI CO DO CZEGO A MOJA BUZIA NIE CHCE SIE ZAMKNAC TO NIE JEST MI WCALE DO SMIECHU
A JAK JEST U WAS???
BO ZACZELYSMY ZASMIECAC WATEK O ODWOLANIU SLUBU,TO MOZE PRZENIESMY SIE TU:)
POZDRAWIAM WSZYSTKIE CHOLERYCZKI:)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: PARANOJA PRZEDSLUBNA!

Ja tez tak mam
i dlatego to dobry pomysł z tymi lekami na uspokojenie.
Kurcze a wydaje mi sie że niczym sie nie stresuje.
A czasem mam tak ze jak mój kochany cos chce dobrze to ja na niego krzycze ze tak nie a potem i tak wychodzi na to że miał rację.
miałam juz kłótnie w sprawie obrącze a teraz w sparwie lokalu .
jejku niech sie to juz skończy bo dostane szału
A dzisiaj podczas szycia gorsetu popłakałam sie ze mi nic nie wyjdzie i będę wyglądała jak sierota

U nas nic takiego nie występuje :) Mieszkamy już ze soba dwa lata więc po ślubie wielkiej zmiany nie będzie. Jest tak samo zaangażowany w przygotowania do ślubu jak ja więc na dobrą sprawę nie ma o co. Panuje pełna zgoda, choć raz na pół roku jest małe spięcie o jakąś pierdołę. Nic poważnego

NO TO GRATULUJE:)
ja jednak wole zeby nie byl az tak zaangazowany w organizacje:)my mieszkamy 3 lata i mamy coreczke wiec u nas tym bardziej nie bedzie zmian...no chyba ze bedzie drugie:)oj,tfuuu,tfuuuu:)

Mi on dużo pomaga, tym bardziej, że mieszkamy w Warszawie a slub w Gdańsku więc prawie wszystko na odległość załatwiamy. Sukni oczywiście nie widział, więc tego wyboru dokonałam z moją mamą, aż tag go nie angażuję.

ja bede w wawie mieszkala od maja!a slub w sopocie,wesele w Gdansku 23 czerwca:)tez bede reszte zalatwiac na dleglosc

Uważam,że sprzeczki są nieuniknione przed ślubem. My też nieraz się kłócimy,bo mamy odmienne zdania-to jest normalne. Obydwoje jesteśmy strasznie uparci i każdy chce postawić na swoim.Mój narzeczony ciąglę mnie wkurza mówiąc,że nie chce ciągle słyszeć o ślubie,że ja nie mam ostatnio innych tematów do rozmów tylko ślub. Mam nadzieję,że niedługo mu przejdzie i też się zaangażuje w przygotowania. Udało mi się go namówić żebyśmy we wtorek pojechali do Alfa Centrum zobaczyć za garniturem i może w końcu kupić!! Jutro rano zadzwonię do vistuli upewnić się czy mają białe garnitury-bo bez sensu jechać w ciemno!!!!

hehe dziewczyny chyba musze pokazac ten wątek mojemu mezczyzmie to uswiadomi sobie ze niejestesmt jedyni... nas tez juz przygotowania mecza.. bo straszne z nas uparciuchy .... zostały nam jeszcze prawei 3 miesiace wiec az sie boje co bedzie pozniej jak sie zacznie juz nerwowka :) ale chyba najwazniejsze zeby mimo odmiennosci zdan po prostu ze soba rozmawiac a nie odrazu sie wsciekac .. puki co ja nad tym pracuje :)
pozrrowienia dla temperamentnych kolezanek :)

u nas nie masz jeszce paranoi,narazie problem z goscmi był i chwilowa załamka ale juz jest ok.sadze ze pod koniec maja sie zacznie wszystko.zamówilismy na allegro tablice na auto! super są ...na jednej tak wramach żartu jest napis "koniec wolnosci"i dwie złączone obrączki.ihih.

eee:))zwykle kryzysy :)))stres itp:))ja co sesje bylam nie do zniesienia:D za mies obrona wiec znow sie zacznie:))do slubu daleko, wiec tego jeszcze nie czuje :))ale to normalne:))))wiec glowki do gory i usmiechnac sie, policzyc zawsze do 10, popatrzec na zielony kolor;)pomaga. ... aj ak co polecam persen forte:)))):D