Joanna - ocena (1) Podzielam wszystkie pozytywne opinie o PC Doktor i polecam usługi tej firmy.... Joanna RAFAŁ - ocena (1) Świetny serwis ze świetnym klimatem, serdecznie polecam!!! Pozdrawiam chłopak... RAFAŁ Anna L - ocena (1) Słowność, szybkość i kompetencja. Polecam Anna L
Marcin - ocena (1) Bardzo fachowa obsługa. Problem z wi-fi w laptopie rozwiązany. Jestem bardzo... Marcin Piotr C - opinia (1) Szybko, fachowo i sprawnie przeprowadzony upgrejd komputera - CPU/RAM/Cooler... Piotr C Krystyna - opinia (1) Jeśli ktoś szuka osoby kompetentnej i fachowca, któremu można naprawdę... Krystyna Andrzej - opinia (1) Na początku października nawalił mi komputer stacjonarny Poprosiłem pana... Andrzej Profesjonalizm i rzetelność (1) Bardzo polecam usługi. Świetny kontakt, punktualność, rzetelność i wysoka... MK Rewelacyjna pomoc - prawdziwy pasjonata (1) Gorąco polecam - profesjonalizm,solidność,wiedza. Przy tym rozsądne ceny i... Tomek Pomoc i jakość usług na najwyższym poziomie (1) Bardzo szybka pomoc w rozwiązywaniu problemów, nawet w środku nocy. Co... Karina Sedecznie polecam! (1) Komputer oddałam dwa dni temu do naprawy, Pan z PC Doctor dał radę i śmiga... Magdalena PC - doktor (1) Bardzo polecam usługi pana Krzysztofa wszystkim laikom komputerowym i nie... Sylwia Pełen profesjonalizm i szybka realizacja (1) Jestem bardzo zadowolony ze skorzystania z usług PC Doktor. Oddałem do... Tomasz Profesjonalnie, szybko, sprawnie i skutecznie (2) najlepsze rekomendacje dla PC doktora, oddałam laptop do naprawy z myślą, że... Monika zgranie smsów na komórkę (1) szybko i sprawnie polecam j.f Bardzo dziękuję! (2) 4 ludzi próbowało uruchomić działającą sieć w moim ośrodku, nikomu sie nie... Krzysiek K. Porządnie wykonana robota najlepszą reklamą :) (2) Sobotni wieczór, sesja za pasem, zalany komputer. Słabe połączenie. Szukam... Grzegorz OK (2) Miałam problem z internetem, na 2 komputerach chodził ok a w 2 innych nie.... Marlena Najlepszy komputeroweic po tej stronie bałtyku:) (2) Niedzielny wieczór a ja mam w poniedziałek z rana być w Wawie na... Henryk Gniazdowski Jestem bardzo zadowolona! (2) Serwer działa świetnie, nie jestem w stanie znaleźć odpowiednich słów aby... Kancelaria Prawna