Adam S - ocena (1) Polecam wszystkim ten serwis. Jestem pozytywnie zaskoczony uprzejmością... Adam S Joanna - ocena (1) Podzielam wszystkie pozytywne opinie o PC Doktor i polecam usługi tej firmy.... Joanna RAFAŁ - ocena (1) Świetny serwis ze świetnym klimatem, serdecznie polecam!!! Pozdrawiam chłopak... RAFAŁ
Anna L - ocena (1) Słowność, szybkość i kompetencja. Polecam Anna L Piotr C - opinia (1) Szybko, fachowo i sprawnie przeprowadzony upgrejd komputera - CPU/RAM/Cooler... Piotr C Andrzej - opinia (1) Na początku października nawalił mi komputer stacjonarny Poprosiłem pana... Andrzej Profesjonalizm i rzetelność (1) Bardzo polecam usługi. Świetny kontakt, punktualność, rzetelność i wysoka... MK Sedecznie polecam! (1) Komputer oddałam dwa dni temu do naprawy, Pan z PC Doctor dał radę i śmiga... Magdalena PC - doktor (1) Bardzo polecam usługi pana Krzysztofa wszystkim laikom komputerowym i nie... Sylwia Pełen profesjonalizm i szybka realizacja (1) Jestem bardzo zadowolony ze skorzystania z usług PC Doktor. Oddałem do... Tomasz zgranie smsów na komórkę (1) szybko i sprawnie polecam j.f Bardzo dziękuję! (2) 4 ludzi próbowało uruchomić działającą sieć w moim ośrodku, nikomu sie nie... Krzysiek K. Porządnie wykonana robota najlepszą reklamą :) (2) Sobotni wieczór, sesja za pasem, zalany komputer. Słabe połączenie. Szukam... Grzegorz Jestem bardzo zadowolona! (2) Serwer działa świetnie, nie jestem w stanie znaleźć odpowiednich słów aby... Kancelaria Prawna