Ekspresowo i profesjonalnie. (1) Solidna i fachowa pomoc. Błyskawiczny dojazd do klienta. Wzorowe... Iza Szybko Fachowo (1) Jestem bardzo zadowolona Ekspresowa naprawa Pan Leszek przyjechał bardzo... Sylwia Pasternak SZOK - ALE POZYTYWNY (1) Witam na wstępie chce powiedzieć że dobrego serwisanta szukałem już bardzo... Janek
Gorąco polecam usługi (1) Bardzo dobrze tłumaczy naukę obsługi komputera. Miałam problem z internetem... Maryla Świetny serwis!! POLECAM GORĄCO!! (1) Oddałem swój laptop do naprawy parę dni temu z rana, a następnego dnia rano... Andrzej W. Super serwis (1) Witam i polecam, poniewaz pc padl mi w czasie pracy zalezalo mi na tym by... Adam Pełen profesjonalizm (1) Bardzo szybko zdiagnozowany problem, naprawa przebiegła równie szybko i bez... Agnieszka Polecam! (1) Nie bardzo mogłam oddać komputer na klika dni do serwisu ponieważ jestem... Asia Profesjonalnie i tanio (1) Naprawdę solidny i stosunkowo niedrogi serwis. Polecam wszystkim. Jan Solidnie, szybko tanio! (1) Wszędzie gdzie dzwoniłem kazali mi czekać do następnego dnia, a tu przyjazd w... Marcin Żetelnie, punktualnie i szybko (1) Zdecydowanie polecam usługi tej firmy. Naprawa niestandardowego elementu w... Błażej Szybki i bezproblemowy serwis. (1) Bardzo miła obsługa. Serwisant przyjechał po sprzęt punktualnie i odwiózł... Żania Joanna - opinia (1) Szybka interwencja od czasu zgłoszenia usterki (niespełna 30 min.). Fachowa... Joanna polecam wszystkim! (1) serwisant pojawił się w ciągu godziny od zgłoszenia, absolutnie nie mam się... agata